Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Тавтологічне дербі між двома «Волинями» зібрало на центральному майданчику СК «Арена Спорт» футзалістів Угриніва та обласну команду медиків в рамках 7-го туру. Господарі майданчика, бодай теоретично, залишалися в золотій гонці Четвертої ліги, а «ВолиньФам» міг вскочити на п’єдестал пошани за підсумками «регулярки». І ось зимового ранку в останній день січня після стартового сигналу розпочалося принципове протистояння. Колектив з Горохівщини на правах господарів майданчика спробував з перших хвилин захопити ініціативу у матчі, але лучани кількома гострими випадами дещо притушили пил суперника. За п’ять хвилин від початку гри рахунок міг би бути 1:1, але в обміні гольовими моментами обидві команди потужними пострілами перевірили міцність металевих каркасів воріт.

Лише на 7-й хвилині матчу не чисельні глядачі, які спостерігали за грою поза межами трибун побачили перший забитий мяч. Активний Володимир Тачинський з команди «ВолиньФам» пройшов центральною зоною і потужним пострілом відправив «селект» у сітку.

1/40 частина населення селища Угринів (за останнім переписом в населеному пункті проживає 731 особа, а в заявці команди може бути 18 гравців), що представлена у чемпіонаті клубом «Волинь» спробувала швидко відігратися, але в підсумку пропустила вдруге, коли медик Сергій Кух з близької відстані подвоїв рахунок. Лише після цього ближче до завершення першого тайму «зелено-чорні» змогли виконати омріяне і зробили рахунок 2:2. Спочатку у швидкій атаці відзначився Андрій Калитка, а трохи згодом Сергій Мигловець завершив комбінацію партнерів потужним та влучним пострілом. Сирена, що сповіщає про закінчення часу тайму, застала Угринів в затяжній атаці, яка гольових дивідендів господарям так і не принесла.

За нічийного рахунку розпочався другий тайм, що мав визначити турнірні амбіції суперників у «регулярці». Вантаж відповідальності за результат гри відверто заважав футзалістам обох команд діяти розкуто та демонструвати свої найкращі якості. Купа технічного браку та помилки в останній стадії атак заважали «селекту» знайти шлях до воріт. Через п’ять хвилин після відновлення гри представник Червоного Хреста за професійним покликанням та згідно орендованої форми Аркадій Ткачук дальнім ударом вивів «ВолиньФам» вперед та номінувався на гол туру. А ще за кілька хвилин багатоходівку «медиків» завершив на дальній стійці Сергій Кух. А коли Угринів набрав шостий критичний фол вдалий дабл-пенальті у виконанні Назара Орла практично зняв питання щодо переможця в матчі. 5:2 на користь лучан, котрі після цієї вікторії мають непогані шанси на медальний залік. Угринів із 10-ма балами також лишається претендентом на п’єдестал пошани, але для цього треба вдало зіграти в останніх двох турах.

Кращі гравці: Сергій Мигловець – Сергій Кух