Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Третьою грою сьомого туру у Четвертій лізі стала зустріч між третьою командою «Надії» з бувшого Локачинського району, та хлопцями з центру обласного міста.

Перед звітним туром команди знаходилися на третьому та п’ятому місцях відповідно, але різниця між ними була всього в один бал, то ж переможець цієї зустрічі міг кардинально поміняти турнірну таблицю, в якій через щільність, місця та конкуренцію лідери міняються ледь не після кожного зіграного туру.

Поєдинок розпочався дуже обережно. Жоден з опонентів не форсував подій, намагаючись в першу чергу надійно зіграти в обороні та підловити суперника у швидкій контратаці. Та пролітали хвилини тайму, але головного, -забитих м’ячів все не було та не було. У діях номінальних господарів не хватало швидкості напевно ще й тому, що левова частина гравців напередодні приймала участь у ветеранському турнірі, а сили як кажуть небезмежні, тому гравцям у синій формі досить важко вдавався перехід з оборони в атаку. Така некваплива гра тривала практично цілий тай, допоки «центрівці» не «привезли» собі автогол. Та практично одразу ситуацію виправив Олексій Калінюшко, і на перерву команди пішли при нічийному результаті.

Початок другої половини був точним віддзеркаленням першої. Все такий же неквапливий розіграш м’яча, та довге утримування та перетасовки «шкіряного» з намаганням вивести на «вбивчу позицію» партнерів. Та до цього доходила дуже рідко, так що небезпечних моментів було не так вже і багато. Зі сторони здавалось що нічия влаштовує обидва колективи, хоча показники в турнірній таблиці показували зовсім інше. Можливо команди грали за принципом «краще синиця в руках, чим журавель в небі», то ж їхня логіка відома лише їм. І коли здавалось, що команди так і закінчать внічию цю зустріч, гравець «Луцьк Центра» Віталій Корець зумів влучним ударом  вразити ворота опонента, та вирвати важливі три очки для свого колективу.

Кращі гравці: Мосурець Ігор - Віталій Корець