Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Ця гра безумовно була центральним матчем сьомого туру у Четвертій лізі. Команди знаходились на найвищих місцях свого дивізіону («Пірванче» – на першому місці, «Клевер Сторс» - на другому місці), то ж можливо корона переможця Регулярного чемпіонату вирішувалась саме у цій грі. Команди розділяв всього один заліковий  бал у турнірній таблиці, тож гра очікувалась дуже напруженою та цікавою.

Не встигла хвилинна стрілка зробити і оберту, як номінальні господарі повели у рахунку. Це вже на тринадцятій! секунді гри Назарію Степанюку вдався влучний постріл (який став ще й сотим забитим офіційним м’ячем команди) і пірванченські  футзалісти повели в рахунку. Через п’ять хвилин йому ж вдалось забити і другий м’яч та закріпити успіх своєї команди.

Після такого нокдауну «торгівельники» довго приходили до тями і червоно-чорні мали ще декілька хороших моментів, щоб розвинути успіх, та на щастя для них підвела реалізація хлопців з бувшого Горохівського району.

В середині тайму «Клевер Сторс» теж відповів кількома небезпечними моментами та забракло майстерності у заключній вирішальній фазі атак, так що на перерву команди пішли при комфортній гольовій перевазі ФК «Пірванче».

Друга половина розпочалась з атак пірванченських футзалістів, що вилилось у м’ячі Романа Савчука, Дмитра Михальчука та Давида Корнійчука, що практично вирішило хід гри, та стало зрозуміло що вже ніяке диво не зможе щось поміняти у виявлені переможця гри.

Після цього темп гри дещо сповільнився. Команди просто догравали зустріч, результат якої визначив впевнену перемогу футзалістів з ФК «Пірванче». Кращим гравцем зустрічі став Назарій Степанюк зі своїм хет-триком, а його колектив  впевнено переміг та зумів укріпитись на першому місці у своєму дивізіоні та має дуже хороші шанси здобути «скудетто» Регулярного чемпіонату.

Кращі гравці: Назарій Степанюк - Богдан Кистенюк