Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Відкривали зустрічі після затягнувшоїся перерви у зв’язку з нокдауном у Регулярному чемпіонаті Волині серед команд Третьої ліги у сьомому турі лідер перегонів «Олам Кессеф», та «Стир» з Демидівки, який поки що шукає свою гру, та знаходиться у підвалинах турнірної таблиці (команда перед звітним туром була на дев’ятому місці з однією перемогою). Для того щоб попасти у зону плей-офф колективу вкрай необхідні залікові бали, які потрібно було сьогодні брати у дуже важкого суперника-фаворита, який ще не знав гіркоти поразок у цьому сезоні.

Розпочалась гра досить активно. Команди з перших хвилин почали створювати небезпечні моменти біля воріт одна одної, намагаючись одразу показати «хто в домі господар». На четвертій хвилині гри демидівець Василь Сімухов відкрив рахунок у грі і задав тон цілого поєдинку.

Після пропущеного м’яча номінальні господарі кинулись відіграватись, створили декілька небезпечних моментів, з яких правда вижати нічого не зуміли. Демидівці також небезпечно відповідали та надійно діяв захист та воротар гравців в «білих струях».

Була цікава комбінаційна та швидка гра, яка безумовно сподобалась би глядачам, та на жаль карантинні обмеження не дають насолодитись грою вболівальникам. Отже з мінімальною перевагою «Стира» закінчилась перша половина гри, що додавало інтриги у матчі.

Початок другого тайму був точним віддзеркаленням першого. Четверта хвилина тайму, Вадим Сімухов, м’яч у воротах «Олам Кессеф». Після цього почалась справжня заруба і обмін м’ячами, авторами яких стали Тарлан Гаджиєв та Назар Бондарук. Включились максимальні швидкості та цікаві атакувальні ідеї, які правда закінчувались на завершальній стадії. Колективи змогли все ж ще раз обмінятись м’ячами, авторами якими стали Тарлан Гаджиєв та Василь Пастух, що повністю влаштовувало гравців «Стира».

В кінці гри гравці «Олам Кессеф» влаштували справжню осаду воріт опонента, та вижати щось з цього матеріального команда не змогла. Отже, дещо сенсаційна перемога «Стира», що дозволила команді зачепитися за залікові бали та боротись за зону плей-офф.

Кращі гравці: Тарлан Гаджиєв - Вадим Сімухов