Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Це була зустріч одного з фаворитів Регулярного чемпіонату – «Бус Маркету», та команди, яка на сьогоднішній день виконує свою локальну задачу, а саме попадання у зону плей-офф – «Фіміам -2». Перед цією грою команда знаходилась на «прохідному» восьмому місці у турнірній таблиці, але у спину дихали конкуренти з «Дежі» та «Стира», відстань від яких була всього в один заліковий бал, то ж перемога була вкрай важлива як для «християн», так і для «бусмаркетівців», які ведуть боротьбу за один з комплектів нагород регул ярки.

Поєдинок розпочався досить активно. Команди з перших хвилин кинулись в атаку, намагаючись одразу відкрити рахунок у грі. Та як не намагались атакувальні ланки команд швидко відкрити рахунок, їм це не вдавалось. Коли команди зрозуміли, що така тактика ні до чого не приводить, вони розпочали більш комбінаційну та тактичну гру, виводячи «до вірного» вирішальну стадію атаки.

Та як не намагались суперники щось з цього вижати матеріального, їм це не вдавалось. Отже після першої половини на табло сиротливо красувались нулі, які зовсім не  показували пристрасті які вирували на майданчику.

Друга половина розпочалась з дещо несподіваного м’яча гравця «Фіміаму» Ярослава Палащука, та бурі емоцій на лаві запасних команд-суперниць. «Бусмаркетівці» великими силами кинулись відіграватись і створили досить багато небезпечних моментів, та блискуче діяв воротар «християн» Роман Кос, який декілька разів врятував команду.

Втративши багато стовідсоткових моментів гравці «Бус Маркету» почали знервуватись, що йшло на руку хлопцям з «християнської команди», які діяли напрочуд спокійно та впевнено. Та коли йшла остання хвилина гри все ж Володимиру Крупніку та Роману Дмоховському вдалися  влучні удари і команда змогла вирвати суперважку перемогу.

Кращі гравці: Роман Кос - Володимир Крупнік