Гра


0: 5

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Ігровий день восьмого туру Другої ліги розпочався протистоянням між «West Side» та «Tatrafan Любарт Junior». Обидві команди підійшли до матчу у позиції, коли перемога була вкрай необхідна.

Так підростаючим «князям» очки потрібні не настільки критично, як їхньому супернику, проте п’яти залікових пунктів для виходу у наступний раунд може виявитися замало.  У «західних» ситуація значно гірша: лише два очки, а отже й непрохідне місце у турнірній таблиці. Натомість, можна взагалі понизитися у класі.

На початку гри команди приблизно порівно поділили ініціативу по загостреннях, але невелика перевага в контролі була таки за «лицарями». В другій четвірці у їхньому складі вийшов тренер головної «князівської» команди Назар Бугайчук та значно додав якості передачам і атакам «джуніорів». Проте не додав голів.

Своєю чергою «West Side» зосередився на контратаках, але розмочити ворота номінальних гостей вони не змогли – двічі червоно-чорних підстрахував голкіпер у колаборації зі стійкою.

Систематичне насідання юних футзалістів принесло результат на 11 хвилині: їхні старання вилилися у доволі стандартний гол Назар Цапа.

Другий тайм виявився більш багатим на результативні влучання. Любартівці спіймали кураж та в перші п’ять хвилин двічі вразили ворота господарів. У першому випадку Цап оформив дубль, а в другому лицарям підіграв Богдан Герасимчук, відправивши круглястого у власну сітку. Четверту «банку» «західним» виписав Богдан Федорук. Він же оформив й п’ятий гол, реалізувавши пенальті та встановивши підсумковий рахунок на табло – 0:5.

Перед заключним туром регулярної першості «Любарт Junior», маючи 8 очок в активі, обіймає шосту сходинку турнірної таблиці Другої ліги. Натомість «West Side» опустився на саме дно.

Кращі гравці: Юрій Кубай – Богдан Федорук