Гра


7: 3

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Один із двох головних матчів восьмого туру Другої ліги об’єднав на паркеті «Крошу» та «Атлетік». Команда з Млинівського району підійшла до протистояння на третій сходинці з 14 очками, а представники відомого підприємства "Кромберг енд Шуберт Україна" – на четвертому з 12 заліковими пунктами.

Завдання щодо виходу у плей-офф обидва колективи вирішили, проте суботня була надважливою в контексті боротьби за «бронзу» регулярки.

Так, лік голам відкрив 14-й номер фіолетових Вікентій Голищев ще на третій хвилині. Не встигли гості з сусідньої області оговтатися, як прилетів другий м’яч. Цього разу від Дениса Карпюка.

Насправді, суперники демонстрували доволі рівний футзал, проте забивали лише «крошівці». Спершу Голищев оформив дубль, а одразу після нього Андрій Наконечний засвітив на табло 4:0.

Рятувати ситуація взявся Володимир Євтухов, який, накрутивши кількох захисників, скоротив відставання. Майже одразу ще один гол у ворота «заводських» з пенальті поклав Андрій Старушкевич.

Команди завершили перший тайм і продовжили щільно боротися у другому. На 17-й хвилині Костянтин Вознюк, елегантно закинувши «селект» у сітку, зробив рахунок 5:2. Продовжив феєрію «фіолетових» кращий гравець матчу Вікентій Голищев: 14-й в один дотик замкнув шикарну навісну передачу від Вознюка.

Остаточну крапку у матчі поставив Атлетік. Максим Троцьковець за хвилину до фінального свистка скоротив відставання, а Євтухов під саму завісу забив у власні ворота, зафіксувавши підсумковий результат – 7:3.

Таким чином, після перемоги в «Крошу» 15 очок. Вони залишаються на четвертій сходинці. Натомість «Атлетік» опустився на п’яте місце.

Кращі гравці: Вікентій Голищев – Володимир Євтухов