Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Центральний матч туру, хоча напевно й всього регулярного чемпіонату, мав дати відповідь хто ж на сьогоднішній день сильніший, титулована «Надія» чи амбітний і непереможний цього сезону «Любарт». Лучани розпочали традиційно потужно, змусивши гостей переважно відбиватися. І, як це часто трапляється, вже в дебюті зустрічі повели у рахунку – Влад Козачок класним пасом вивів Влада Сизика на ударну позицію поблизу карного майданчика «Надії» і досвідчений Ігор Пунда виявився безсилим проти гарматного пострілу практично впритул. «Любарт» продовжив вести гру не послаблюючи тиску і на 6-й хвилині рахунок став 2:0 – Ігор Пунда «потягнув» черговий потужний постріл Влада Сизика, але Сергій Степанюк першим встиг до м’яча і головою добив його у сітку. Минуло ще кілька хвилин і «Select» опинився у рамці хорівців втретє – Віктор Чудля перериваючи гострий простріл зрізав його у власні ворота. «Любарт» грав легко і розкуто і гості ніяк не могли знайти аргументів, щоб переломити хід поєдинку. Навіть гра у п’ять польових гравців не давала звичного ефекту, лучани захищалися злагоджено і надійно. За кілька хвилин до свистка на перерву Дмитро Романюк скористався «пожежею» у карному майданчику «Надії» і довів перевагу господарів до 4:0. І лише під завісу першого тайму Віктору Чудлі вдалося таки з 6-метрової позначки розмочити Дениса Лавренчука.

По перерві «Любарт» почав діяти спокійніше, намагаючись втримати переможний рахунок. На 21-й хвилині Віталій Патуляк виграв спринтерський забіг у захисника лучан і у падінні встиг проштовхнути м’яч у сітку скоротивши розрив у рахунку до 2-х голів. У хорівців зажевріла надія і вони спробували уп’ятьох таки дотиснути суперника. Проте захист господарів та Денис Лавренчук у рамці відіграли без помилок, а на останніх хвилинах Сергій Піддубний та Андрій Чуднов двічі вразили порожні ворота встановивши остаточний рахунок зустрічі 6:2 на користь своєї команди.

Отож, вітаємо «Любарт» з перемогою у регулярному чемпіонаті, а на «Надію» чекає у заключному турі непростий поєдинок проти ковельського «Вокара» і тепер не лише від хорівців залежатиме чи вдасться їм посісти місце у трійці призерів.

Кращі гравці: Сергій Піддубний – Віталій Патуляк