Гра


1: 4

Удари по воротах:

18
:
20

Удари у рамку воріт:

6
:
11

Сейви:

7
:
3

Фоли:

1
:
2

Матвіюк Роман, Хомич Олена, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Ще одне протистояння у якому обом суперникам, як повітря були потрібні залікові бали. Динамівці намагалися покращити свої позиції у боротьбі за потрапляння до зони плей-офф, а нововолинці прагнули втриматися у трійці призерів. Гості зі стартових хвилин почали нарощувати свою перевагу поступово все більше й більше притискаючи господарів до власних воріт. При цьому діяли без поспіху і зайвого ризику, не маючи бажання пропустити атаку суперника і потім прикладати для перемоги більше зусиль, ніж необхідно. Тобто грали «на класі». «Динамо» докладало максимум зусиль, щоб втримати власні ворота на замку, але на 8-й хвилині гості таки досягли свого – вдалий колективний відбір на чужій половині майданчика, м’яч потрапляє до Юрія Кошелинського і той без роздумів потужно пробиває під поперечку. Майже одразу «ТТІ» вдається подвоїти перевагу – Іван Жуковський з гострого кута відправляє «Select» у сітку господарів.

В дебюті другого тайму Юрій Кошелинський вдало розібравшись у карному майданчику суперника доводить перевагу гостей до трьох голів. Лише після цього нововолинці дозволили собі дещо розслабитися і гра вирівнялася. В динамівців було кілька непоганих нагод «повернутися у гру» і врешті на 23-й хвилині Олександр Мосіюк прицільним пострілом відіграв один гол. Та на більше старань господарів не вистачило, а на останніх секундах Андрій Никитюк поставив крапку в матчі спрямувавши м’яч у порожні ворота «Динамо».

Таким чином, нововолинці застрибують на 2-у сходинку турнірної таблиці. От тільки чи вдасться втриматися на ній, оскільки в заключному турі їх суперником буде досі непереможний «Любарт». А на «Динамо» очікує матч за місце у 8-ці з прямим конкурентом – луцьким «ЛСТМ».

Кращі гравці: Олександр Мосіюк – Юрій Кошелинський