Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є./Голоскоков С.С.




Про гру:

Зустріч ФК «Гірка Полонка» – ФК «Кременець» чи навряд могла викликати великий інтерес у вболівальників, якби їм дозволили зайняти місця на трибуні СК «Арена Спорт». Ще до початку гри було зрозумілим, що поєдинок суперників буде нагадувати бій боксерів з різних вагових категорій. У ролі ваговика виступав ФК «Кременець», котрий після крупної вікторії з рахунком 6:0 над командою «Tatrafan Flexible» зберігав шанси на медальний залік. Ну, а юнакам з Гіркої Полонки з огляду на вік та абсолютну вагу лишалося набиратися досвіду чоловічих змагань та спробувати відпрацювати командні дії в захисті та наступі.

Після стартового свистка арбітра матчу команди вирішили без розвідки піти вперед, тим більше, що склад «Гіркої Полонки» на відміну від попередніх матчів був розбавлений досвідченими за віком та майстерністю гравцями. Тому коли в дебюті матчу гості прогнозовано завершили гольову комбінацію, яку завершив Сергій Кулюк, «полоняни» відповіли влучним дальнім пострілом одного із зрілих дебютантів. Автором голу, що вирівняв рахунок, став Юрій Кислюк.

Фаворит зустрічі не захотів миритися із таким перебігом подій і організував швидку атаку, на завершальній стадії якої Назар Шрай продемонстрував свої снайперські якості. А за 4 хвилини до завершення першого тайму рахунок став 1:3, після того як брат автора першого голу Юрій Кулюк переграв в гострому епізоді голкіпера господарів Олександра Телешева, котрий неодноразово виручав команду в складних  ситуаціях. Перед ігровою паузою Назар Шрай розстріляв ворота господарів, оформив дубль таі встановив рахунок 1:4.

В другому таймі через 3 хвилини після відновлення гри досвідчений Андрій Боруцький з «Гіркої Полонки» відновив інтригу акробатичним ударом з  правого флангу та скоротив рахунок до 2:4. Стало цікавіше. ФК «Кременець» великими силами пішов вперед, заставивши в поті чола працювати голкіпера господарів, а футзалісти з пригороду Луцька шукали щастя у швидких контратаках. Кілька невикористаних моментів господарями обернулися черговим пропущеним голом. Швидкий Дмитро Романюк вискочив на ударну позицію і не залишив шансів воротарю – 2:5. Як з’ясувалося згодом, це був останній гол в цьому поєдинку.

Перемога ФК «Кременець» дозволила «червоно-чорним» залишитися на четвертій позиції у турнірній таблиці, а «Гірка Полонка» замикає десятку учасників П’ятої ліги.

Кращі гравці: Андрій Боруцький – Назар Шрай