Гра


0: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є./Голоскоков С.




Про гру:

Всього два залікових бали розділяли учасників матчу 8-го туру в Четвертій лізі «Ярд» – «Надія-3». Хорівський колектив у минулому турі в драматичному протистоянні з «Луцьк-Центром» мінімально поступився і фактично вибув із медальної гонки «регулярки», але не залишив амбіцій щодо Абсолютного чемпіонату. Хоча теж саме можна сказати про досвідчених виконавців з «Ярду», котрі в багатій на події дуелі з ФК «Вишків» розписали бойову нічию 3:3. Гарна позиція на старті 1/4-ї плей-офф лучанам цікава не менше за суперника.

І як тільки пролунав сигнал про початок гри на майданчику СК «Арена Спорт» протистояння кремезних колективів захопило увагу вболівальників, які скупчилися біля майданчика та уважно спостерігали за перебігом подій. Весь перший тайм третя команда клубу «Надія» повела плановий наступ на захисні редути лучан, намагаючись велику кількість ударів перетворити в гольову якість. «Ярд» у свою чергу за кожної нагоди намагався вийти на ударну позицію та забити м’яч. В таких намаганнях і завершився перший тайм, підсумком якого стали сухі цифри на табло – 0:0.

Як там у Володимира Сосюри: «Перерва відлунала. Жовто-блакитна форма затріпотіла знов…» Звичайно в українського поета річ йшла про події сторічної давнини і тим більше не про футзал. Але бойовитості команд вдягнутих в кольори національного прапору вистачило би в будь-якій галузі. Сценарій подій кардинально не змінився. «Надія» атакувала, ау воротах лучан дива творив кращий гравець матчу Олександр Сидоров, якому в цей день забити було не реально. Не варто описувати всі моменти, в яких м’яч мав би опинитися у воротах гостей. Лише засвідчимо факт – на табло нулі незмінно горіли до фінального свистка, хоча нічию насправді варто назвати бойовою.

Набрані очки кардинально не вплинули на турнірну позицію в Четвертій лізі, хоча оперативні питання команди майже вирішили. «Ярдівці» стовідсотково у плей-офф, а в хорівців є теоретичні шанси на медалі.

Кращі гравці: Олександр Сидоров – Владислав Саміло