Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є, Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою восьмого  туру Регулярного чемпіонату  у четвертій лізі була зустріч між другою командою «теремнівських пекарів» та футзалістів з бувшого Горохівського району – ФК «Пірванче».

По різному підійшли команди до звітного туру. Якщо пірванченські футзалісти були беззаперечними лідерами свого дивізіону, то у їхніх опонентів було не все так райдужно. Команда знаходилась на передостанньому місці у турнірній таблиці, і для того щоб мати хоч якісь шанси для попадання у зону плей-офф, потрібно було сьогодні обов’язково перемагати суперника-фаворита зустрічі.

Поєдинок розпочався досить активно. Суперники з перших хвилин почали демонструвати швидкий, атакувальний футзал, намагаючись одразу відкрити рахунок. Команди створювали досить багато небезпечних моментів біля воріт одна одної, та головного – забитих м’ячів у дебюті гри все не було та не було.

Коли йшла шоста хвилина гри пірванченцю Івану Костюку таки вдався влучний постріл, і його команда повела у рахунку, на що практично одразу відповів Олександр Шипер з команди – опонента.

Ось так, у взаємних атаках і з боротьбою проходила друга половина, підсумок якої підвів «пекар» Сергій Дорецький своїм м’ячем на останній хвилині тайму.

Такий перебіг подій зовсім не входив у плани номінальних гостей, і по перерві вони великими силами кинулись атакувати ворота опонента, намагаючись зрівняти рахунок у грі. Та дуже впевнено діяв захист господарів, розбиваючи нанівець всі атакувальні потуги гравців в червоно-чорній формі. Ось так і пролітали коштовні хвилини для ФК «Пірванче», створюючи певну сенсацію в цьому поєдинку.

Коли до кінця зустрічі залишалось п’ять хвилин, гравці з Горохівщини, (які залишились у меншості після вилучення Давида Корнійчука), зуміли не тільки зрівняти рахунок м’ячем Назарія Степанюка, але й вийти вперед після влучного удару Дмитра Михальчука.

Ось так, дуже напружено та драматично закінчився цей поєдинок, результат якого зафіксував перемогу ФК «Пірванче» у Регулярному чемпіонату серед команд четвертої ліги.

Кращі гравці:  Сергій Дорецький - Дмитро Михальчук