Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є, Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались команди, які перед цією грою знаходились на різних полюсах турнірної таблиці. «Клевер Сторс» хоч і зазнав болючої поразки у попередньому турі, все ще ж знаходився на другому місці і мав теоретичні шанси здобути «скудетто» Регулярного чемпіонату, хоча для цього мали бути певні причини, від яких вже не все залежало від самої команди. Хлопці з Вишкова натомість мають своє локальне завдання,- а саме попадання у зону плей-офф,  яке перед цією грою було цілком реальним (команда знаходилась на восьмому місці, з чотирьох очковим відривом від дев’ятого). Та все одно щоб остаточно забезпечити собі «місце під сонцем» потрібно було брати залікові бали і зі спокійною душею готуватись до змагальних ігор в плей-офф.

Гра розпочалась з гострих атак ФК «Вишків» та м’яча Андрія Лобанова, що на деякий час привело «в ступор» гравців у чорній формі. Зовсім не такого вони очікували у дебюті гри. Та з плином ігрового часу, дещо заспокоївшись «торгівельники» вирівняли гру та вийшли вперед після влучних ударів Олега Войтюка та Юрія Матвійчука, що тільки додало напруги у поєдинку. Небезпечні моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої команди, та вижати більше матеріального у першій половині команди так і не спромоглися.

Друга половина розпочалась дуже обережно. Суперники розуміли що будь-яка помилка може дорого вартувати, то ж намагались в першу чергу надійно зіграти в обороні та підловити суперника на його помилці. Це вдалось зробити «вишківцям» Андрію Лобанову та Олександру Березі, і червоно-чорні знову повели у рахунку, що визвало бурю емоцій як на майданчику, так і на лаві запасних обох колективів.

Коли до кінця гри лишалось дві хвилини гравець ФК «Вишків» Дмитро Біліч зумів забити м’яч , та зняти всі питання на рахунок переможця гри. Дещо несподіваний рахунок, який тільки загострив боротьбу перед останнім туром Регулярного чемпіонату.

 

Кращі гравці: Олег Войтюк  - Андрій Лобанов