Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є, Герасимчук В.




Про гру:

Це була зустріч третьої та п’ятої команд Регулярного чемпіонату після восьми турів. Команди розділяла між собою різниця у два залікові бали, так що гра була лобовою, і як кажуть за шість очок. Перемога у ній дозволяла «фармацевтам» обійти суперника у турнірній таблиці, натомість при позитивному результаті хлопці з центру обласного міста практично забезпечували за собою один з комплектів нагород Регулярного чемпіонату. Так що поєдинок був дуже важливим та очікувалась справжня цікава «футзальна битва».

Поєдинок розпочався дуже обережно. Суперники не форсували подій, намагаючись «довести до вірного» розіграш «шкіряного». Та пролітали хвилини гри, і хвилі емоцій почали накривати майданчик. Команди нервували і почали помилятись в простих ситуаціях, та вижати щось із цього «атакувальним ланкам» так і не вдавалось. Коли йшла остання хвилина тайму «центровець» Максим Семесюк зумів таки прошити воротаря-опонента «забивши в роздягальню» що мало сильно повпливати на психологічний стан колективу у другій половині гри.

Початок другого тайму був точним віддзеркаленням першого. Такий же не квапливий розіграш м’яча до вірного з намаганням скористатись помилкою суперника та обміну м’ячами між командами авторами яких стали Роман Юсюк та Микола Дяк.

В середині тайму команди ще один раз обмінялись «результативними уколами». Це вдалось зробити Назару Орлу та Віталію Корцю, що привело до супернапруги у грі та на лаві запасних гравців обох команд.

За п’ять хвилин до закінчення гри «центрівцю» Роману Юсюку вдалось забити пробивши після розіграшу кутового і колектив у «чорних струях» зумів розвинути свій успіх. Маючи комфортну перевагу «Луцьк Центр» почав «сушити» гру збиваючи темп та намагаючись підловити опонента, що і вдалось все тому ж всюдисутньому Роману Юсюку, який зумів поставити кінцевий переможний рахунок для своєї команди.

Кращі гравці: Роман Юсюк - Микола Дяк