Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Відкривалися зустрічі у Третій лізі у восьмому турі Регулярного чемпіонату поєдинком між другою «респектівською» командою, та амбітними хлопцями з Рівненщини. Команди були сусідами у турнірній таблиці (перед грою п’яте, та шосте місця відповідно) то ж гра мала бути напрочуд цікавою та напруженою.

У попередньому турі суперники зазнали прикрих поразок, що значно ускладнило їх можливості у попадання на «медальний п’єдестал», то ж сьогодні для того щоб мати шанс за це «зачепитись» потрібно було обов’язково перемагати.

Суперники неквапливо розпочали зустріч. Кожен розумів ціну помилки, тому намагався чим довше контролювати м’яч, та довести кожну із своїх атак до логічного завершення. Але надійно діяв захист та воротарі команд, що призводило до нівелювання всіх атакувальних потуг кожного з колективів.

Ось так нічийно і закінчилась перша половина гри, а на табло сиротливо висвітлювалась нулі, які об’єктивно зовсім не показували тих емоцій які були на майданчику.

Команди вирішили нічого не міняти у тактиці, і другий тайм розпочали в такому ж ключі що і перший, - довго та до вірного контролюючи м’яч, намагаючись знайти шпарину у «захисних редутах» опонента. Та не було головного, за що ми любимо футзал, - забитих м’ячів, що робило цю гру не такою цікавою.

Це все продовжувалось до дев’ятнадцятої хвилини допоки «хавестівцю» Назару Юхимуку не вдався влучний постріл і команда з Рівненщини повела у рахунку. Це одразу привело  до «гри з п’ятим» у «Респекта» та намаганням команди будь-що зрівняти рахунок. Та така тактика ні до чого доброго не привела. Зелено-білі зуміли підловити суперника на помилці, та забити в пусті ворота після удару Вадима Остапчука і «поважним» стало геть сутужно.

Як не намагались «біло-сині хорвати» щось змінити у грі, їм це не вдавалось. Кінцеву крапку  у грі поставив воротар «Хавеста» Василь Білотіл, який зумів зі своєї половини відправити «шкіряного» у пусті ворота.

Кращі гравці:  Геннадій Боровський - Назар Юхимук