Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Ледь не кожен матч останнього туру Другої ліги був ключовим і мав пряме відношення до підсумкового розподілення у турнірній таблиці. Якщо одні колективи боролися за потрапляння на п’єдестал, то перед молодшим «Любартом» та «Луцьктеплом» стояло інше завдання – вийти у плей-офф.

«Комунальники» підійшли до протистояння, перебуваючи на «межі офсайду». Перемога «Новатора» над «Вест Сайдом» зробила їхнє положення максимально складним і лише «вікторія» над підростаючими «князями» могла вивести червоно-жовтих у наступний раунд.

Своєю чергою підопічним Олександра Лисенка достатньо було звести заключну баталію до нічиєї, аби продовжити змагатися за абсолютний трофей в матчах на вибування.

Зважаючи на вагу помилки, жоден із колективів не поспішав форсувати події на майданчику, коли арбітри дали стартовий свисток. Щільно та обережно вони ганяли круглястого паркетом, проте моментів створювали небагато. І тут бам – ледь не перший гострий випад любартівців завершився голом. Прикро, але хороший простріл з флангу Олександр Сосенюк цього дня зміг переправити лише у власні ворота.

Після невдалого початку, «Луцьктепло» було змушене йти вперед та розкриватися. Завдяки ризику у них з’явилися моменти і вони мали дві реальні нагоди, аби зрівняти рахунок. Але не зрівняли.

З початком другого тайму «лицарі» повернули собі перевагу. Досвідчений Назар Бугайчук диригував діями молодих партнерів, а ті створювали небезпеку біля воріт суперника. «Комунальники» ж замкнулися у захисті та чекали вдалої нагоди, щоб перейти в наступ. Проте «князі» не дозволяли їм цього аж до самого кінця.

Під завершення матчу футзалісти «Любарта» втомилися, почали помилятися та часто втрачати м’яча у простих ситуаціях. «Луцьктепло» відчуло, що настав їхній останній шанс та кинулося вперед. Вони притисли Бугайчука і компанію, але часу було уже надто мало.

У підсумку князівська команда втримала перемогу та завершила регулярну першість на шостій сходинці турнірної таблиці. У першому раунді плей-офф вони зустрінуться з FC «Traders». «Комунальники» продовжать свої виступи в Cake Cup.

Кращі гравці: Назар Бугайчук – Сергій Ліщук