Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Заключний тур Другої ліги виявився багатим на ключові матчі. В одному з таких на паркеті «Арени спорт» зійшлися «Атлетік» з Млинівського району та FC «Traders».

Медальні амбіції «зелених» фактично перекреслив «Крошу», спершу обігравши їх самих у минулі вихідні, а далі розбомбивши «Гранітбудексклюзив» вже 13 лютого.

Разом із цим «трейдери», маючи 16 очок, у разі перемоги точно потраплять у трійку призерів. Чимало залежатиме й від результату протистояння лідерів, які вийдуть на майданчик наступними.

Розпочали команди дуже активно. Постійні атаки в обидві сторони, щільна боротьба за кожен м‘яч та перманентна робота для воротарів – резюме, яким можна описати першу половину матчу.

Звісно, до нього необхідно додати важливе уточнення: на 8-й хвилині Дмитро Соколов потужним ударом вивів зелених вперед, а Артем Пашківський відновив паритет у швидкому відриві за 70 секунд до перерви. І так, ви помилилися, якщо подумали, що більше сюрпризів у першому таймі не було. Минуло всього 9 секунд чистого часу і «Атлетік» повернув собі перевагу - Олександр Томич засвітив на табло 2:1.

Відчувши «смак» втрачених медалей, «Трейдер» у другій половині активно кинувся вперед. З початковим натиском  та двома небезпечними ударами млинівці справилися. Але в черговій атаці червоно-білі свого домоглися та зрівняли рахунок, успішно розігравши кутовий. Відзначився Едуард Войтюк.

Команди продовжили грати так, як і починали – бігаючи та створюючи моменти, наче центра поля взагалі не існує. Один із швидких відривів Войтюк знову перетворив у гол.

В останні хвилини зелені пішли рятувати матч з п‘ятим польовим, але зробили це абсолютно незграбно, швидко втративши м‘яч та пропустивши вчетверте. Хет-трик у свій актив записав Едуард Войтюк.

Бойова перемога 2:4 дозволила «трейдерам» здобути «бронзу» регулярної першості. Таким чином у першому раунді плей-офф вони зійдуться з «Любарт Джуніор».  Натомість «Атлетік», який фінішував п’ятим, зустрінеться з «Крошу», яким вони поступилися минулими вихідними.

Кращі гравці: Дмитро Соколов – Едуард Войтюк