Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Кучко М./Голоскоков С.




Про гру:

В анонсі 9-го туру на сайті АМФВ все починалося з наступних слів - «все змішалося в домі Облонських», - саме такими рядками можна охарактеризувати ситуацію в Другій лізі, де головний претендент за золото Регулярної першості «Камаз-Агро» поступився аутсайдеру із Смоляви. «Новатор» виграв 3:1 і сплутав карти всім охочим до п’єдесталу пошани та відродив інтригу щодо потрапляння в плей-офф. Помилкою прямого конкурента ФК «Арсенал» скористався і впевнено переграв одного з конкурентів на п’єдестал пошани луцький FC «Traders». І ось очна зустріч конкурентів на титул переможця «регулярки», в який «канонірів» влаштовувала лише перемога.

Суперники розпочали доволі активно. В першу п’ятихвилинку команди встигли створити чимало гострих моментів, в яких голкіперам довелося продемонструвати виняткову майстерність. Але в епізоді, коли «канонір» Роман Ващук наважився на удар з гострого кута правого флангу атаки – 1:0.

Ігрова ситуація на майданчику виглядала як захоплююче шоу. Команди змінювали напрямки атак, працювала дальнобійна артилерія, голкіпери творили дива. Тайм-аути. Галасливі емоції. Все це стало справжньої прикрасою поєдинку, перший тайм якого весь час тримав у напрузі. Щоправда забитих голів до перерви більше не було.

Після відновлення гри суперники ще затятіше продовжили протистояння. Команди намагалися діяти суто по футзальному та багато часу проводили в позиційному наступі. Одна з таких атак «камазівців» завершилася голом. Капітан «червоно-чорних» Олег Юрчук вдало розіграв стандарт і після потужного прострілу Віктор Мойсіюк рахунок зрівняв – 1:1.

Заради «золотої» перемоги «Арсенал» великими силами пішов уперед. І в якусь мить напруга біля воріт гостей трансформувалася в гол-красень дальнім пострілом Романа Юлдашева, який своїм успіхом надихнув команду на загальну турнірну вікторію. Грати лишалося менше п’яти хвилин. І ось за кілька миттєвостей у ворота «Камаз-Агро» було призначено пенальті. З шестиметрової позначки бомбардир Другої ліги Олександр Халик довів свій особистий рахунок до гроссмейстерських 12 голів. Гандикап у два пункти відіграти у суперника «Камаз» взявся за дві хвилини до фінального свистка з п’ятим польовим гравцем. Але всі спроби та намагання острожецького колективу врятувати гру виявилися марними. Коли пролунав свисток арбітра матчу про закінчення гри «каноніри» влаштували справжнє чемпіонське коло із стрибками та танцювальним хороводом. Чудове видовище після драматичного та видовищного поєдинку, що став прикрасою ігрового дня. «Арсенал» - чемпіон. Ну а «Камаз-Агро» спробує реваншуватися у Абсолютній першості.

Кращі гравці: Роман Юдашев – Дмитро Перванчук