Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Корпош Р.




Про гру:

Перший матч Першої ліги на День Святого Валентина був непростим для обох команд. Номінальні господарі майданчику Вотранс-2 Прип’ять мали у своєму активі 10 балів та займали шосту позицію у турнірній таблиці. Духче Боратин мала здобуток у вісім пунктів та восьму сходинку відповідно. Та для виходу у ¼ Плей-офф обом командам треба набирати очки, адже конкуренти будуть грати пізніше і як складеться доля у цих матчах – невідомо.

У гравців із рожищенського району був іще один виклик – на грі відсутній основний голкіпер Олександр Корлуп, якого замінив польовий гравець та з лавки запасних керував травмований мотор та багаторічний капітан чорно-білих Євген Поліщук.

Тихою сапою ініціативу у матчі захопили гравці з Любешова – червоні раз у раз гостро виходили у комбінаційні атаки. І вже на сьомій хвилині Литвинчук Сергій відкрив рахунок у матчі – 1:0. Червоні відчули «запах крові» і ринулися розвивати успіх. За хвилину вже Савчук Олександр записав своє прізвище до рапорту арбітра – 2:0. Духче трохи захопилося атакувальними діями у надії скоротити відставання і голкіпер любешівців Кух Сергій точним пострілом з свого карного майданчику збільшив рахунок у матчі – 3:0.

Після перерви гра у Духче взагалі розклеїлася і потуги гри з п’ятим ніякої користі не приносили. Більше того Литвинчук Віктор збільшив гандикап свої команди до чотирьох голів – 4:0. Ще одним взяттям воріт відзначився президент команди Прип’ять Токарчук Івван – 5:0. Підсолодив гіркоту поразки Мойсеєв Вадим на 25-й хвилині – 5:1. Вотранс-2 Прип’ять виконав завдання мінімум та зберіг прописку у 1/4 плей-офф, а от Духче залишилося у підвішеному стані і з надією чекало матч Akcent – Надія-2, де з усіх сил буде уболівати за червоних.

Кращі гравці: Сергій Кух – Мойсеєв Вадим