Гра


3: 7

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Корпош Р.




Про гру:

Ще один матч у Першій лізі також мав свою інтригу напередодні ігрового дня, проте після поразки Духче Боратин підопічним Олександра Терещука можна було грати у своє задоволення, адже завдання мінімум потрапляння у ¼ Плей-офф було виконано. Єдине питання котре залишалося – з якого місця?

Гра розпочалася жваво: гравці з Мар’янівки хоч і перебували на останньому місці, але прагнули з усіх сих здобути другу перемогу на завершення своїх виступів у Першій лізі. Та футзалісти Фіміаму також добре підготувалися до гри і помилок МФК Дім фасадів робити не хотіли. Вже на третій хвилині Володимир Лимар вдало викинув круглого на Андрія Ойовича, котрий і відкрив рахунок у матчі – 0:1. Атаками спробували відповісти підопічні Сергія Магери, проте отримали другий та третій голи від Вдовенко Івана – 0:3. Вашкевич Андрій під завершення тайму встановив на табло 4:0.

Перерва пішла на користь картатим і Бабюк Дмитро скорочує відставання у рахунку – 1:4. Атаки не вщухали ні на секунду, в принципі як завжди за участю червоно-білих. У якихось моментах виручав голкіпер, у якихось фортуна відверталася від ФК Мар’янівка.

Натомість Олександр Потурай чітко завершив слалом партнерів – 1:5. Під шалений крик свого тренера Бабюк  Дмитро вишкріб м’яч у суперника та зумів оформити дубль – 2:5. Розслабленість із п’ятим польовим у картатих призвела до дублю, а згодом і до хет-трику Потурая Олександра – 2:7. За три секунди до кінця своє прізвище до рапорту арбітра записав і Хавець Дмитро – 3:7.

ФК Мар’янівка готується до березневих матчів Cake CUP №2, а ХФК Фіміам чекає свого суперника у ¼ Плей-офф.

Кращі гравці: Бабюк Дмитро – Потурай Олександр