Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Матч учасників двох різних змагань – ФК «Вишків» продовжує боротьбу за звання Абсолютного чемпіона Волині в Четвертій лізі, а «Теремно Хліб-2» готується до втішного турніру «Cake Cup», відкривав програму 9-го заключного туру на центральному майданчику СК «Арена Спорт» в неділю у День закоханих.

До 6-ї хвилини довелося чекати першого забитого гола в поєдинку, що розпочався на зустрічних курсах. Моментів вистачало, але вперше «селект» потрапив у сітку «хлібопеків» після потужного пострілу з ходу у виконанні Андрія Лобанова, який запалив на табло цифри 1:0.

В цілому ФК «Вишків» з огляду на позиції в турнірній таблиці відповідав статусу фаворита в луцькому дербі і на кожен випад «теремнівців» відповідав мінімум двома атаками. За три хвилини до закінчення першого тайму Олександр Береза з  максимальною користю використав момент, що завершився другим взяттям воріт «червоної» команди. Рахунок 2:0 став підсумком першої частини гри, хоча на думку «хлібного» колективу м’яч після удару Сергія Дорецького таки перетнув лінію воріт суперника і міг би бути зарахований. Проте арбітри були протилежної думки, а система ВАР у футзалі на всіх рівнях  поки що не використовується. Відповідно емоційний вибух був дещо притушений перервою.

Після відновлення гри ситуація на майданчику вирівнялася і суперники працювали у режимі «футзальні гойдалки», коли на кожен укол опонента візаві відповідає своєю активністю. Навіщо лідер атак «вишківців» Андрій Лобанов фолив на чужій половині скоріш за все володар другої жовтої картки не зможе відповісти. Проте вилучення вже за пів хвилини відновило інтригу, адже кращий гравець матчу у складі «Теремно Хліб» Сергій Дорецький майстерно завершив комбінацію у більшості – 2:1.

«Хлібопіки» по гарячим слідам спробували розвинути локальний успіх та збільшили тиск на ворота господарів майданчика, котрі вміло збивали темп, а подекуди гостро контратакували, як в епізоді, що завершував Юрій Лобанов, але влучив у стійку. Штурм воріт ФК «Вишків» на останній хвилині із підключенням голкіпера створив гостроту,але гольових дивідендів «хлібопекам» не приніс. Мінімальна перемога дозволила підопічним Ігоря Калюжного опанувати 5 сходинку в турнірній таблиці Четвертого дивізіону, що в свою чергу визначило суперником за чвертьфіналом Абсолютної першості команду «Надія-3» з Хоріва.

Кращі гравці: Юрій Лобанов – Сергій Дорецький