Гра


8: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались «середняки дивізіону», для яких цей поєдинок великого принципового значення вже не мав. Колективи знаходились на п’ятому («Забороль») та сьомому («Мідас») місцях відповідно, то ж звітна гра була потрібна для того, щоб награти якісь нові комбінації, та випускати гравців, які не отримали великої кількості ігрового часу у більш важливих зустрічах.

Не встигла хвилинна стрілка зробити і оберту, а хлопці з Заборолля вже повели у рахунку. Це на двадцятій! секунді гри Сергій Ткаченко положив «шкіряного» у ворота суперника. Одразу почалась дуже цікава гра, так як заборольці почали грати з п’ятим, намагаючись застосувати цей елемент футзалу на свою користь. Найцікавіше, що гру з п’ятим їм одразу запропонували гравці «Мідасу», які і використали це для того, щоб зрівняти рахунок. Автором м’яча став Віктор Віннік, і колективи «почали з нуля».

Коли йшла остання хвилина тайму, гравцю  «Заборолля» Вадиму Симоновичу вдався блискучий удар, і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі червоно-білих.

Початок другої половини розпочався з дубля заборольця Максима Васільєва та Вадима Симоновича. Це вже була вагома заявка на успіх у всій грі. Маючи таку комфортну перевагу, номінальні господарі дещо заспокоїли гру, намагаючись довго та до вірного контролювати м’яч, та «вбиваючи» час, який грав на їхню команду.

Гравці з «Мідаса» теж зрозуміли, що у сьогоднішній день «їм ловити нічого», та теж просто догравали зустріч, результат якої зафіксував впевнену перемогу заборольських футзалістів. Кращим гравцем зустрічі став Вадим Симонович зі своїм покером, та з надією команди ще й на успішний виступ у матчах плей-офф за звання Абсолютного чемпіона АМФВ.

Кращі гравці: Вадим Симонович - Юрій Устимчук