Гра


3: 3

Удари по воротах:

21
:
19

Удари у рамку воріт:

9
:
12

Сейви:

8
:
7

Фоли:

4
:
4

Попко Максим Вікторович, Скиданюк Сергій Васильович, Журибіда Володимир Вікторович




Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Після початку матчу за участю лідера першості, котрий на момент гри за втраченими очками випереджав «Вотранс», глядачі на трибунах СК «Арена Спорт» між собою сперечалися про кількість хвилин, що знадобляться «Надії» аби забити гол. Правими виявилися ті, хто робив ставку на 5-ту хвилину. Саме стільки витратили часу господарі майданчика, щоб розпочати похід за черговою перемогою в «регулярці». Обізнаний у футзалі Ігор Кудінов через рикошет загнав «свояка» у сітку воріт місцевої «Вілії».

А через кілька хвилин Сергій Тригубець рахунок подвоїв і здавалося остаточно заспокоїв гру, дозволивши Ігорю Пунді підключатися до атак хорівців у якості п’ятого польового. Саме в одному з таких епізодів «Вілія» різко «огризнулася». Після перехвату м’яча Костянтин Вознюк швидко переправив кулястого в порожні ворота. 2:1 і інтрига відновилася. Арбітри навіть вимушені були заспокоювати гравців за допомогою жовтих карток. Збуджених футзалістів дещо заспокоїв сигнал на перерву.

В другому таймі після півтори хвилини ігрового часу рахунок знову змінився. Обводячий удар у верхній кут воріт максимально ефективним вийшов в автора першого у матчі голу – Ігоря Кудінова.

Інтрига вмерла? Ні, все тільки починалося. Атака «Вілії» здавалося захлинулася після того, як Олег Василюк з вигідної позиції потрапив у кіпера «Надії». Проте повторним ударом Олегу вдалося влучити у кут. Глядачі оживилися і погнали лучан у наступ. І одна з вертикальних атак закінчилася черговим взяттям воріт номінальних господарів. Більш ніж досвідчений луцький футболіст та діючий тренер Володимир Гапон на «п’ятачку» виявився розторопним  та влучним після пасу колеги за тренерсько-ігроцьким цехом Олександра Антонюка.

Нічия, навіть бойова, у плани підопічних Віктора Ревка явно не входила. Останні миттєвості гри перетворилися в звичні позиційні атаки фаворита першості, але «Вілії» вистачило фарту та куражу, аби втримати почесний рахунок.