Гра


1 Тур Без ліги

Волинська газета, Центральний майданчик
5: 1

Удари по воротах:

20
:
12

Удари у рамку воріт:

14
:
8

Сейви:

7
:
10

Фоли:

2
:
3

Кірепко Анатолій, Котельчук Ігор, Ярмольська Яна




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Радовенчик Віктор




Про гру:

 

Саме цим видовищним матчем розпочався «Кубок Волинської газети» на майданчику «Терафлекс».

Жвавіше матч розпочали саме гравці ФК «Дім Фасадів», сподіваючись забити швидкий гол. Їм це майже вдалося на 2хв, коли Баденчук Володимир «обрізався» і був змушений захищатися проти трьох нападників. Та влучність завадила гравцям у синій формі.

Капітан ФК «Любарт», Степанюк Сергій, відреагував на такі події, відразу вийшовши на паркет. І чи то його поява, чи злагоджені дії «любартівців», та на 3хв Вишневський Сергій двічі завдав удару по воротах – з першим голкіпер впорався, а от після прострілу від Піддубного Сергія, Вишневському залишилося відправити круглого у пусті ворота – 1:0.

«Фасадівці» відразу ж пішли відігрувати пропущений гол і майже 4хв володіли м’ячем, кілька разів загрожуючи воротам суперника. Та Горнік Станіслав завадив всім їхнім старанням. А на 7хв Піддубний Сергій вийшов з голкіпером сам на сам (на цей раз йому асистував Вишневський Сергій) і…. просто шикарно досвідчено на замасі прибрав свого візаві, та легким рухом перекинув його – 2:0

В другому таймі, програюча команда, всіляко намагалися врятувати матч, проте їм завжди бракувало точності. Чого тільки коштували два точних простріли повз воротарський майданчик, якими невдало скористалися нападники, не влучаючи у пусті ворота. А ФК «Любарт», витерпівши шквал атак суперника, втікли у зразкову контратаку у результаті якої Степанюк Сергій збільшив рахунок до 3:0. За такого результату «любартівці» надалі вже повністю контролювали гру і ще двічі вразили ворота суперника. Спочатку Вишневський Сергій знову замкнув простріл від Піддубного Сергія, а потім гравець ФК «Дім Фасадів» після подачі з кутового зрізав кругленького у власні ворота – 5:0.

«Сухенькими» хотіли фаворити матчу залишити свої володіння і пішли «п’ятим» для утримання рахунку, проте не порозумілися між собою і Васильчук Володимир відправив м’яча у пусті ворота тим самим, зафіксувавши на табло остаточний рахунок 5:1 на користь ФК «Любарт».

Сенсації не відбулося. ФК «Любарт» відразу ж підтверджує статус фаворита змагань!

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803