Гра


2 Тур Без ліги

Волинська газета, Центральний майданчик
4: 2

Удари по воротах:

18
:
16

Удари у рамку воріт:

15
:
11

Сейви:

9
:
11

Фоли:

4
:
6

Кірепко Анатолій, Котельчук Ігор, Ярмольська Яна




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Радовенчик Віктор




Про гру:

До цієї гри обидві команди підійшли з різним настроєм. Команда з м. Житомир вже мала у своєму активі одну перемогу і другий виграш їм гарантував вихід у вищу лігу, а от лучани мали 0 балів і щоб гарантувати вихід з групи теж потрібно було вигравати цей матч.

На початку матчу гра була доволі рівна. Але більше пощастило житомирянам. Команда з м. Луцьк цікаво розіграла кутовий, але пробили точно в руки голкіперу, який дальнім кидком відразу вивів свого партнера Ковпака Івана на ворота суперника і той не схибив – 1:0. За кілька хвилин могли й подвоїти свою перевагу , проте нападник влучив у перекладину. Далі обмін гострими моментами. Обидві команди виходили 2 в 1, проте жодна з них не скористалися цією нагодою збільшити або зрівняти рахунок. Все ж гравці ФК «Дім Фасадів» домоглися свого і наприкінці другого тайму дальнє закидання через весь майданчик на Івана Бандуру, який відразу одним дотиком «прошиває» голкіпера суперників 1:1. За останню хвилину першого тайму обидві команди знову мали безліч нагод отримати перевагу, але всіх випадках забракло влучності.

Другий тайм розпочався під диктовку ФК «Forza», що принесло свої здобутки для команди. На 12хв Ковальчук Владислав не дозволив себе обіграти, відібрав м’яч та відразу покарав суперника 2:1. Не встигли лучани розвести з центру, як відразу втратили м’ячика і Меліченко Владислав робить рахунок 3:1 . Далі гра дещо заспокоїлася але лише до останньої хвилини матчу. Кругленький влучив у руку в штрафній гравцю житомирян і Бандура Іван чітко реалізував пенальті. Лучанам би дотиснути суперників і хоча би вирвати нічию, але Горєлко Олександр приносить перемогу для своєї команди з рахунком 4:2 на останніх секундах матчу. 

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803