Гра


2 Тур Без ліги

Волинська газета, Центральний майданчик
3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Радовенчик Віктор




Про гру:

               Всі в очікуванні на ще одну феєричну гру лучан на чолі з Русланом Корпошом.

               ФК «BusMarket» з перших секунд включили свої моторні швидкості і на пртязі трьох хвилин мали з десяток можливостей для взяття воріт. Але їм заважав габаритний голкіпер житомирян, який парирував всі удари гравців суперника.

               А от ФК «ЕлітБуд-Маркет» реалізує на 3хв свій самий перший момент у цьому матчі. Гол забив Слободенюк Ярослав. Після голу житомиряни взяли ініціативу у свої руки та старалися дальніми пострілами вразити ворота. Так перший тайм і закінчився перевагою гостей лише в один гол.

               Другий тайм, як зеркальне відображення першого. Лучани стрімко полетіли в атаку і знову не реалізувавши свої моменти «попали в плєн». Розпотнюк Олександр потужним біл’ярдним ударом від дальної стійки у ворота подвоїв рахунок для своєї команди. А ще за хвилину, завдяки рикошету у свої ворота житомиряни впевнено повели у рахунку 3:0.

               За хвилину до завершення матчу Палюх Віталій все-таки відквитав один гол.

Отже, перемога гостей з рахунком 3:1. І зважаючи на те, що ФК «Юріновація» сенсаційно здолала ФК «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» у групі закрутилася неймовірна та динамічна ситуація J Всі мали шанси в останьому турі потрапити до Вищої Ліги. Цікаво, які дві команди здобудуть туди путівки?

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803