Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія./Радовенчик Віктор




Про гру:

 

Фііііінал!!!!!

Обидві команди своїм складом заслуговували виступати у Вищій Лізі. Але футзальна доля звела їх саме у цьому фіналі.

Рівненчани показали жахливу гру у груповому етапі, тому хотіли будь за що реабілітуватися саме Чемпіонством Першої Ліги. А от лучанам (забігаючи наперед) в груповому етапі дісталися команди, які опинилися у четвірці кращих всього турніру.

ФК «Дім Фасадів» відразу взялися за справу. Затериха Богдан на першій же хвилині відкриває рахунок у цьому матчі. Але сьогодні амбіцій у рівненчан було більше ніж вчора, або їхній тренер Мозеров Андрій після групового етапу «пояс…нив» всі помилки і Тітечко Роман та кращий гравець Першої Ліги Тютюрай Вадим наприкінці першого тайму виводять свою команду уперед. Щоправда точилася запекла боротьба і арбітрам прийшлося затостосовувати жовті картки.

В другому таймі ніхто не хотів ризикувати. ФК «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» боялися втратити рівновагу, а ФК «Дім Фасадів»не збільшити рахунок на користь суперників. Проте Крук Олександр холоднокровно взяв гру на себе та поставив крапку у цьому матчі та допоміг ФК «РІВНЕСТАНДАРТ – ДЮСШ 4» стати ЧЕМПІОНАМИ ПЕРШОЇ ЛІГИ КУБКУ ВОЛИНСЬКОЇ ГАЗЕТИ !!!!!!

Вітаємо фіналістів та дякуємо за чудовий ФУТЗАЛ !!!

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803