Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

Емоції та нерви в цьому поєдинку з початкових хвилин вийшли на перший план. Вже у дебюті гол ветерана футзалу Сергія Чемериса викликав запитання у команди «Агромат» щодо легітимності з огляду на те, що швидко розіграний аут «володимирців» мали б вводити саме господарі. Проте за хвилину стався другий гол у ворота лучан, після якого команди у швидкому темпі набрали 10 фолів на двох. Цей факт перетворив суперників у «шукачів» дабл-пенальті, яким арбітри так нікого і не покарали. Гол у першому таймі був забитий з гри лучанином Сергієм Антончиком.

По перерві гра дещо заспокоїлася, але голів було забито рівно стільки же – три. Спочатку Віктор Воробей з шестиметрової позначки реалізував пенальті за гру рукою, а далі команди обмінялися голами та підбили ігровий підсумок рахунком 4:2.

А емоційний фон від матчу залишився негативним, адже більше частина зусиль гравців була спрямована на з’ясування стосунків з рефері, організаторами та суперниками.

Нажаль, але іноді дрібна помилка або неуважність арбітра дає старт цілій низці подій, котрі мають мало спільного з грою у футзал.