Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Голоскоков С.




Про гру:

Дежавю. Промайнув січневий тиждень, а на майданчику знову «камаз-Агро» та «Дже Рост». Знову напружена боротьба та справжнє чоловіче протистояння. Щоправда сім днів тому суперники билися за право грати у чвертьфіналі Кубку АМФВ, а цього разу зустрічалися в рамках 5-го туру Регулярної першості. В матчі 1/8-ї фіналу була зафіксована мінімальна перемога лучан із рахунком 2:1. І другий поспіль двобій суперників очікуванно став продовженням принципового протистояння.

В середині першого тайму команди обмінялися голами. Спочатку Вадим Сінухов зумів пробити досвідченого ігоря Вінцюка, а за дві хвилини лідер атак лучан Роман Юлдашев дальнім ударом переграв не менш досвідченого кіпера Олександра Мосійчука.

Після відпочинку за аналогією з грою, що відбулася минулого тижня, рахунок став 2:1 на користь господарів майданчика, у ролі яких цього разу був «Камаз-Агро». 2:1 – гідний реванш та сатисфакція за минулу поразку. Проте червоно-чорні не зупинилися на досягнутому. Роман Козак окрім переломного м’яча протягом двох хвилин оформив дубль, дозволивши відзначитися у цей часовий відрізок юному Андрію Касьянчуку. А наприкінці гри граючий тренер та ідейний натхненник острожецького колективу Олег Юрчук поставив крапку у стартовому поєдинку 5-го туру Першої ліги – 5:1.

Таким чином «Камаз-Агро» обійшов, а точніше «об’їхав» суперника на три пункти в турнірній таблиці. Буде цікаво, якщо доля зведе суперників ще й у плей-офф.