Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Голоскоков С.




Про гру:

Другий матч 5-го туру, як і попередній ("Камаз-Агро" - "ДжеРост"), став повторенням кубкового протистояння, в якому перемогу минулої неділі святкував «Бренд Груп» з рахунком 3:1.

Продовження кубкового трилера гарантувало глядачам цікавий двобій, в якому «теремнівці» мріяли про реванш, а сіро-чорно-білі сподівалися на повторення успіху.

Така диспозиція стала визначаючим фактором безкомпромісності боротьби. Високий темп, велика кількість ударів і битва за кожний квадрат ігрової площі – реалії першої половини, що закінчилася за мінімальної переваги «брендівців». На останній хвилині тайму Назар Бугайчук завершив комбінацію партнерів ударом головою, що нечасто побачиш у футзальних баталіях.

Сценарій гри після перепочинку мало змінився. Суперники шукали щастя біля чужих воріт. І більш вдалими у цій справі виявилися номінальні гості. У другому таймі активність гравців «Брен Групу» була заохочена гольовими здобутками. Дмитро Заболотько, ОЛек4сандр Лисенко та Роман Козачок до 18-ї хвилини зробили вагому заявку на другу поспіль перемогу над червоно-жовтим суперником – 4:0.

Відповісти на таку гольову «навалу» гравці «Теремно Хліб» зуміли лише одним влучним пострілом у виконанні Олександра Шипера.