Гра


35: 51

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Корпош Руслан




Про гру:

Ранкового недільного дня розпочалися матчі плей-офф Ярмарку футзалу 2021. У першому поєдинку півфіналу Кубку П’ятірки доля команд Четвертої та Вищої ліги.  На першій хвилині Олександр Остапов відкрив рахунок у матчі – 1:0. Проте за декілька хвилин Вадим Носалюк зумів зрівняти рахунок у матчі, замкнувши передачу партнера. Гра пішла на зустрічних курсах і більш досвідчені авангардівці зуміли вийти уперед – Вадим Семенович сольним проходом завершив атаку – 1:2. Проте хлібопіки не здавалися і Володимир Самрук зумів переграти Олександра Кунакова у дуелі – нічия 2:2.

Зі стартом другого тайму червоно-жовті додали у активності та зуміли заробити шестиметровий удар – Роман Близнюк заробив та чітко реалізував покарання – 3:2. Проте Вадим Семенович індивідуальними діями накрутив декілька суперників та вивів на ударну позицію Олега Гречковського – 3:3. Вже у наступній атаці Богдан Рабський знову вивів «Теремно Хліб-2» уперед – 4:3. Вищолігові гравці явно були проти такого сценарію та зуміли штурмувати ворота суперників – успіхом увінчалася спроба Вадима Носалюка – 4:4. За 56 секунд до кінця Юрій Шаула зумів вчергове вивести свою команду уперед 5:4. Солідна заявка на вихід у фінал Кубку П’ятірки. Та за 11 секунд Дмитро Ленартович таки зумів проштовхнути кулястого у сітку воріт 5:5.

У серії після матчевих пенальті влучнішими були гравці «Теремно хліба». Прикра помилка Вадима Носалюка… виводить у фінал суперників – 1:3. Саме червоно-жовті  і вирушили у фінал Кубку П’ятірки.

.