Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Притулюк Д.




Про гру:

Ківерцівська команда в черговий раз прийшла на гру з однією заміною. Але уже з новим нападаючим Дмитром Медунецьким, який перейшов з команди «Топільно», що грає в дещо нижчому, четвертому девізіоні Чемпіонату Волині з футзалу. Їхні суперники команда «Олімп», були як завжди в повній бойовій готовності. Здаватись вони не збирались це точно.

З перших хвилин зустрічі «Колос» почав впевнено обстрілювати ворота червоно-чорних, які мужньо, наче один з трьохсот спартанців захищав Іван Семенюк, виконуючи неймовірну кількість сейвів. «Олімпійці» також мали кілька непоганих нагод для взяття воріт суперника, але всі намагання поцілити у порожні ворота з власної половини успіхом не увінчались. По перерві все продовжувалось в тому ж дусі, «Колос» атакує – «Олімп» обороняється. Здавалось що виграє та команда яка першою вразить ворота опонента – так і вийшло.

Після небезпечного моменту біля воріт гостей кіпер зазнав пошкодження і його довелось замінити, а на його місце вийшов польовий. Напевно це і був переломний момент зустрічі. Після цього, як визнали по закінченню гри кращий гравець матчу, вище згаданий дебютант номінальних господарів майданчику Дмитро Медунецький вивів свою нову команду вперед, а до закінчення встиг відзначитись хет-триком та двічі асистувати колег по команді. У підсумку поєдинок закінчився з рахунком 5:1 на користь ківерцівської команди.