Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 Продовжувала початок Першої ліги Волині зустріч справжніх «зубрів» волинського футзалу – а «Олімп» взагалі нещодавно відзначив десятиріччя команди! Щоправда, у новий сезон команда Валерія Івахненка увійшла заробленим уже на перших секундах пенальті у власні ворота, який переконливо реалізував Любомир Гаврилюк – 1:0. «Олімпійці» дуже хотіли відігратися у «давньогрецькому» протистоянні, однак їм активно у цьому заважав голкіпера «Мідаса» Руслан Ракубовчук – саме він завадив реалізувати шикарні гольові моменти Богдану Шевчуку, Олегу Мартину та Юрію Франку, а досвідчений Петро Назарук своїм ударом відправив «кулястого» повз ворота. А далі несподівано як для ходу гри продовжився «бенефіс» Гаврилюка – Любомир двічі проштовхував м’яч у ворота з близької дистанції та оформив «хет-трик», а також крупну перевагу своєї команди у рахунку – 3:0! Дивно, що за великої кількості гольових нагод «олімпійці», а зокрема Роман Костюкевич, ніяк не могли забити, а у відповідь пропустили вчетверте від Антона Абрамова. Лише під кінець тайму гравці «Олімпа» таки «розмочили» рахунок зусиллями Олега Мартина – 4:1.

У другому таймі команди не відходили від звичного сценарію – атаки «Олімпу» не давали потрібного ефекту, а «Мідас» дуже гостро контратакував та забивав голи. Так, спочатку ударом з середньої дистанції відзначився Владислав Гуц, а потім голкіпер не впорався із пострілом Тараса Савчука – 6:1. Наприкінці гри по-капітанськи у рамку номінальних гостей вийшов Валерій Івахненко, який намагався допомогти команді у якості п’ятого польового гравця, однак все не щастило забити Олегу Мартину та Роману Костюкевичу. А от Юрій Кошлай з «Мідаса» перетворив одну з помилок суперників у гол під час швидкої атаки та закрив поєдинок – 7:1.

Таким чином, «Мідас» сезон у Першій лізі розпочав із переконливого успіху та висловив своє бажання повернутися до Вищої ліги, а «Олімп» працюватиме над реалізацією гольових нагод в наступній грі.

 Кращі гравці:: Любомир Гаврилюк – Олег Мартин