Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікавий матч чекав на Першу лігу посеред недільної програми ігрового дня – чинні абсолютні чемпіони дивізіону змагалися з амбітними новачками – фіналістами Другої ліги минулого сезону. Як і перша команда хорівського колективу, підопічні Віктора Ревка у звичному стилі проводили матч з позиції сили, постійно контролюючи м’яч та загрожуючи воротам суперників. З одним «але» – в цьому поєдинку просто чудово захищав рамку «Камазу-Агро» Іван Левчук, який уже в дебюті гри потягнув декілька ударів від Юрія Савчишина. А от самі номінальні гості на 4-й хвилині гри відповіли швидкою атакою, яку точним ударом завершив Олександр Касянчук – 0:1. Гравці «Надії-2» не зупинилися й після пропущеного голу – однак постійні хвилі атак розбивалися об «скелю» у рамці «Камазу-Агро», а Олег Юрчук не використав чудову можливість у контратаці подвоїти рахунок на користь свого колективу…

З шоку розпочався для чемпіонів Першої ліги й другий тайм, на початку якого команді з Острожця вдалася чудова комбінація у декілька передач, яку трудовим ударом з незручно гострого кута завершив Роман Козак – 0:2. Одразу ж після цього міг забивати Юрчук, однак своїм ударом влучив у поперечину. А далі знову настав час творити дива у рамці для голкіпера «Камазу-Агро» Івана Левчука – він почергово упорався з ударами Віталія Марчука та Максима Мокійця, а також постійної загрози від номінальних господарів! Лише на останній хвилині другого тайму гравці «Надії-2» розмочили рахунок зусиллями Михайла Кисельова, а за ті менш ніж 20 секунд, що залишилися, змусили суперників втратити м’яч та навіть могли забити, однак свою команду знову врятував голкіпер, тож фінальна сирена зафіксувала нелегку перемогу «Камазу-Агро» – 1:2!

Навіть попри поразку «Надія-2» залишиться серед фаворитів сезону в Першій лізі, а от на «Камаз-Агро» з потужною воротарською позицією та досить міцним складом і гарним футзалом також цікаво буде поглянути у продовженні сезону.

 Кращі гравці: Юрій Савчишин – Іван Левчук.