Гра


4: 3

Удари по воротах:

21
:
23

Удари у рамку воріт:

9
:
12

Сейви:

9
:
5

Фоли:

6
:
8

Журибіда Володимир, Мельник Олег, Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

Справжнє західне дербі з огляду на назви команд припало на другу гру 1-го туру в Другій лізі. Торгівельники з Галичан Горохівського району в ролі господарів приймали на майданчику СК «Арена Спорт» острожецький «Olam-Kesef Sport». Суперники з бажанням взялися до фут зальної  справи у стартовому поєдинку і в першій третині першого тайму вже сталися гольові  події. Спочатку «червоно-білий» Едуард Войтюк заробив  оплески вболівальників на  трибунах СК «Арена Спорт», а трохи згодом штатний бомбардир «Olam-Kesef Sport» Тарлан  Гаджиєв рахунок зрівняв -  1:1. Наступного голу глядачам на трибунах довелося чекати до третьої третини тайму. Активний Дмитро Олянецький потужним пострілом низом відправив «селект» у дальній  кут воріт і  вивів господарів вперед – 2:1. Напруження та  емоції ближче до перерви дійшли свого апогею, але до честі суперників у фоли та порушення ігровий процес не переріс. А підсумком тайму став рахунок 2:2, адже свій шанс під час виходу  на  побачення з голкіпером господарів Олександр Огребчук використав на  100% .

По перерві головною дієвою особою на майданчику став гравець FC «Traders»Сергій  Трофимчук, котрий протягом хвилини зумів оформити дубль та збільшити перевагу в рахунку до двох пунктів – 4:2.

Такий перебіг подій свідомо  не влаштовував острожецьку команду, яка докладала максимум зусиль для взяття  воріт господарів, але  кількість технічного браку знаходилася у небувало високих  параметрах, що в свою чергу не дозволяло трансформувати активність «червоних» в гольові здобутки. Ближче до завершення  матчу територіальна перевага «Olam-Kesef Sport» стала кидатися  очі, але дивідендів у вигляді голів це гостям не давало. Тим більше, що контр випади «торговельників» приховували чималу небезпеку. Лише за дві  з половиною хвилини до фінальної сирени Олександр Рудик зумів вразити ворота  та  відновити інтригу. «Валідольне»  завершення було гарантованим, тим більше що кількість фолів також підійшла до  максимальних значень. І гості навіть встигли за 5 секунд до фінального свистка набрати 6-й фол. Але Микола Фещук дабл-пенальті реалізувати не зумів і мінімальна перевага залишилася підсумком стартового поєдинку гідних суперників.

Кращі гравці: Сергій Трофимчук – Тарлан Гаджиєв