Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Вітя/Герасимчук Віталій




Про гру:

Другою грою першого туру у П’ятій лізі була зустріч другої команди «Теремно Хліб» та представників з Гіркої Полонки.

Зустріч розпочалась дуже активно. Команди з перших хвилин кинулися атакувати , намагаючись одразу «окреслити» свою перевагу. Першому це вдалося «пекарю» Юрію Шаулі, який відкрив відлік забитим м’ячам у цьому матчі та новому чемпіонаті для своєї команди. Після цього почалась гра на зустрічних курсах, де гольові моменти мали обидві команди, та «її Величність Фортуна» повернулася лицем до захисту обох команд-опонентів і всі спроби пробити «захисні мури» зводилися нанівець, допоки за справу не взявся гравець «Гіркої Полонки» Роман Дмитрук, якому вдався влучний постріл і його команді вдалося зрівняти рахунок. Далі більше. Під кінець тайму гравцям «Гірки» за допомогою автоголу вдалося вийти вперед, так що другу половину зустрічі команда розпочала з хорошим настроєм та намаганням розвинути успіх.

Програючи у рахунку другий тайм гри «пекарі» розпочали дуже активно, що одразу вилилося у «матеріальне», у вигляді голів Ігора Сліпчука, Юрія Шаули та Богдана Рабського після чого вже номінальним гостям потрібно було щось робити, для того, щоб вирівняти ситуацію. Та надійно діяв захист гравців у «червоних струях». Швидко минали дорогоцінні хвилини гри, наближаючи команду господарів до першої перемоги у «регулярці».

Як не намагалися підопічні Сергія Гомона вирівняти ситуацію, зробити це їм так і не вдалося. Отже дебютна перемога «Теремно Хліб – 2» та перші залікові бали у «скарбничку» команди.

Кращі гравці: Юрій Шаула - Роман Дмитрук