Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Вітя/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічалися колективи, які на початку сезону декларували свої амбіції на найвищі позиції у своєму дивізіоні. У складах обох команд було досить відомих футзалістів, то ж поєдинок очікувався цікавим та бойовим. Скажу наперед, що таким він і виявився.

Маючи у своєму складі гравців, які пограли на найвищому рівні в змаганнях АМФВ, заборольчани одразу розпочали з «п’ятим», обов’язки якого виконував досвідчений Віктор Воробей, і здавалося що голи посипляться як з «рогу достатку». Та спливав ігровий час, команда номінальних господарів довго контролювала м’яч, який не зважаючи на безліч моментів вперто не хотів зустрічатися з сіткою воріт «Мідаса».

Та все ж досвід та клас далися взнаки в середині тайму. «Мідасівці» зіграли рукою у карному майданчику, за що справедливо отримали шестиметровий, який вдало виконав Петро Шелест. Він же розвинув рахунок в подальшому, а закріпили переможну ходу «Забороля» у першому таймі Володимир Білоус та Ігор Денісов.

За сім секунд до завершення тайм гравцю «Мідаса» Євгену Кумпану вдалося розмочити рахунок, та все ж на перерву команди пішли за комфортної переваги «Забороля».

Такий розвиток подій зобов’язував «мідасівців» розпочати другу половину з пресингу, що вони і прагнули робити, та потрапили на швидку контратаку, що вилилося у м’яч Вадима Симоновича, і результат матчу при такій грі був вже практично зроблений.

В подальшому команди просто старалися тримати під контролем м’яч, та вже не дуже і «рубалися» так як лишні картки та травми на початку сезону для команд зовсім не потрібні. В такій тактичній позиційній грі Євгену Кумпану вдалося забити другий м’яч, який став лише слабкою втіхою для команди Юрія Павельчука, перемоги якої ще попереду, бо колектив виглядав досить конкурентоспроможним.

Кращі гравці: Петро Шелест - Євген Кумпан