Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

Право відкрити 14-й чемпіонат Волині з футзалу випало на  долю представників Шостої ліги – колективів «Мотор» та ФК «Рать». Саме поєдинок лучан та представників районного Ратніва мав дати відповіді на  запитання про  перший  гол першості, перші  фоли та можливі картки. І якщо відповідь про стартові фоли надійшла  вже у дебюті зустрічі, то прізвище автора  першого забитого м’яча суддівська бригада вписала в ігровий протокол лише на 9-й  хвилині. Штрафний в бік воріт «Раті» взявся виконати Максим Малаховський, і зробив це не тільки ефективно, але й доволі ефектно. «Селект» після  потужного пострілу сьомого номера господарів влучив під  поперечину  та затріпотів у сітці. Є перше взяття воріт у чотирнадцятому  чемпіонаті, що відразу від знаменувалося голом-красенем.

Гості спробували організувати свій гол, але в підсумку наразився  на атаку представників авіазаводу, яку влучним ударом майже впритул завершив Ярослав Шморгун. За рахунку 2:0 на  користь лучан команди  пішли  на перерву.

Після  відпочинку «Рать» більшими силами пішла у наступ та зуміла на певний час захопити ігрову ініціативу. Дивіденди у вигляді голів така ініціатива почала приносити вже через кілька хвилин від початку другого  тайму. Спочатку в складі «червоних» свій перший гол в сезоні  2021/2022 оформив  Володимир Єрмаков. А ще за мить стався ще один гол, що цілком має  право номінуватися на взяття воріт туру. Прудкий Артем Лясковський наважився на удар з дальньої дистанції, відправивши м’яч у верхній кут воріт – 2:2.

Щоправда, паритет протримався  недовго. «Мотор» завівся і Михайло Стаднійчук у швидкій  атаці вивів лучан вперед. А за  хвилину до завершення стартового поєдинку перший дубль чемпіонату оформив кращий гравець матчу Ярослав Шморгун.

Стартова перемога лучан дозволила команді  авіазаводу з першого туру увійти до лідируючої групи Шостої ліги, а ФК «Рать» поки що залишив враження команди яка грати вміє, але ще не втягнулася в ритм «регулярки».

Кращі гравці: Ярослав Шморгун – Артем Лясковський