Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Кунаков О.




Про гру:

Перерахунок рейтингу перед стартом чемпіонату зіграв злий жарт з «Куражом» і колектив, що налаштовувався на ігри у Вищій лізі та комплектував склад відповідним чином несподівано опинився в найсильнішому дивізіоні області. Та козирем «червоно-чорних» завжди були жага до боротьби та шалений настрой на гру. Тому дебют зустрічі залишився за господарями і ковельчанам, які вийшли на майданчик у «вальяжному» настрої довелося терміново включатися в гру на максимумі можливостей. Вже на першій хвилині Богдан Гладун після швидкої атаки розпечатав ворота Богдана Васильчука. Втім, не минуло хвилини, як Олександр Портянко зі штрафного рахунок зрівняв. Та Богдан Гладун був просто нестримним, він зумів прийняти лонг-болл і перебуваючи під пресингом захисника та спиною до воріт суперника завдав несподіваного удару п’ятою, «Select» влучив у ногу захисника і вони з голкіпером розлетілися по протилежним кутам воріт. А ще за хвилину все той же Гладун завершив швидку контратаку після вдалого перехоплення в центрі майданчика. «Вокар» увімкнувся, притис суперника до воріт і заходився плести мережива хитромудрих комбінацій. Зрештою це принесло результат і перед перервою гостям вдалося відігратися завдяки голам Дмитра Мякоти та Віталія Романчука. А от «Кураж» своїм убойним шансом не скористався – Мирослав Лащук перебуваючи перед порожнім кутом воріт примудрився влучити у стійку.

На початку другого тайму команди обмінялися голами та врешті решт постійний тиск ковельчан дався взнаки і голи Олександра Портянка та Олексія Федчука забезпечили «Вокару» комфортну перевагу. Наприкінці поєдинку «Кураж» зумів таки перехопити ініціативу, Богдан Гладун ударом зі штрафного скоротив розрив у рахунку до мінімуму, а на останніх секундах господарі мали супершанс зачепити нічию, але Богдан Васильчук у фантастичному стрибку витягнув з дев’ятки удар Гладуна після розіграша штрафного.

Ковельчани у важкій боротьбі набирають 3 залікових бала, а «Кураж», хоч і поступився, виглядав дуже достойно і справив враження команди, спроможної поборотися за місце у вісімці кращих.

Кращі гравці: Богдан Гладун – Олександр Портянко