Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Першою грою в цей недільний ранок, стала зустріч між «Ветераном» з Струмівки, та представниками Доросинівської громади з бувшого Рожищенського району.

Суперники по різному розпочали чемпіонат. Якщо доросинівці змогли перемогти у стартовій грі, то ветерани зі Струмівки поступились у стартовому поєдинку і були налаштовані саме у цій грі здобути перші залікові бали у дебютному для себе чемпіонаті.

Поєдинок розпочався досить жваво. Кожна з команд прагнула першою відкрити рахунок для того, щоб потім більш впевнено почувати себе у цій грі. Та як не намагались опоненти пробити «захисні мури» одна одної, їм це довго не вдавалось. Лиш під кінець першої половини зустрічі гравцю з Доросинь Сергію Кодні вдалось нетипово як для футзалу проштовхнути м’яча головою і команда номінальних гостей повела у рахунку, на що практично одразу відповів дублем «ветеран» Роман Шандрук і чорно – білі вийшли вперед.

Ось так, з мінімальною перевагою «Ветерана» і закінчилась перша половина зустрічі, обіцяючи перенести все найбільш цікаве на другий тайм, який розпочався з м’яча всюди сутнього доросинівця Сергія Кодні, який знову як і перший свій м’яч забив головою.

Після цього розпочалась справжня «заруба». Жоден з колективів не хотів поступатись, намагаючись якщо не майстерністю, то хоча б боротьбою виграти кожну свою мікродуель. Градус гри виріс до зашквального під кінець зустрічі, коли кожен з колективів хотів перехилити шальку терезів на свою користь, та не зважаючи на багато моментів цього не вдалось жодній з команд. Отже бойова нічия.

Кращі гравці: Роман Шандрук - Сергій Кодня