Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Попко Максим/Герасимчук Віталій




Про гру:

Ще одним першоліговим протистоянням у цей вікенд стала гра між «старожилом» ліги «Олімпом» та амбітним ФК «Духче».

Початок зустрічі був дуже обережним. Кожна з команд не форсувала подій, намагаючись грати обережно та комбінаційно, - граючи за принципом «головне на нуль в захисті, а гол ми заб’ємо завжди».

Першому скористатися помилкою суперника вдалося «олімпійцю» Михайлу Семенюку, якому вдався влучний постріл і духнівчанам потрібно було йти вперед «оголюючи» свої тили, та досвідчений захист «Олімпа» робив свою справу розбиваючи всі атакувальні потуги опонента.

Під кінець тайму Олег Мартин подвоїв рахунок у зустрічі, «забивши в роздягальню», так що на перерву команди пішли при комфортній перевазі «Олімпа».

Така ситуація зовсім не підходила гравцям «Духче», то ж другий тайм вони розпочали з тотального пресингу, та намаганням одразу скоротити рахунок. Та Петро Назарук «і компанія» не давали жодного поводу засумніватися у своїй захисній «профпридатності» у цій грі вперто тримаючи свої ворота «на замку».

Так і спливали коштовні хвилини для духнівчан, наближаючи опонентів до завоювання таких бажаних залікових балів.

Під кінець гри Михайло Брагінець та Михайло Семенюк змогли збільшити рахунок і практично вирішили «всі питання» на рахунок переможця зустрічі.

Слабкою втіхою для номінальних гостей став м’яч Святослава Гадзінського, який тільки трішки «підсолодив пігулку поразки» у цій зустрічі.

Кращі гравці: Святослав Гадзінський  - Михайло Семенюк