Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Попко Максим/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічалися команди, які не приховували своїх намірів на завоювання найвищих нагород в цьому сезоні у своєму дивізіоні , то ж гра очікувалася цікавою та напруженою. Скажу наперед, що такою вона і виявилася.

Дебют гри виявився нічийним. З перших хвилин неможливо було віддати перевагу будь-якому з колективів, так як небезпечні моменти були як біля воріт як однієї, так і іншої з команд. Та з плином ігрового часу поступово почалася окреслюватися перевага гравців «Надії», що в кінці кінців проявилася у м’ячі Андрія Заіки, і команда з бувшого Локачинського району повела у рахунку.

«Фасадівці» одразу кинулися відіграватися, та «цементний завод» з Хоріва стояв намертво, блокуючи всі атакувальні потуги опонента, а самі гостро контратакували, що привело у м’ячі Сергія Турка та все того ж Андрія Заіки.

Цей «холодний душ» дещо остудив «Дім фасадів», і команді потрібен був деякий час, щоб прийти до тями. На користь мала піти перерва, до якої команди дотягнули при досить комфортній перевазі синьо-білих. Правда за декілька секунд до закінчення першої половини Роману Скулинцю вдалося дещо скоротити рахунок, та це не вплинуло на хороший настрій команди з Хоріва.

Другий тайм розпочався з атак біло-синіх. «Фасадівська» команда помчала вперед відіграватися, і «попала у полон». Це Юрію Савчишину вдалася швидка контратака і рахунок збільшився ще до більш комфортних +3.

Не скажу, що цей м’яч надломив команду повністю, та свій вплив він все ж таки зробив. Колектив вже не діяв так натхненно, тим більше що час на табло спливав для них дуже швидко, наближаючи суперників до жаданої перемоги.

Під кінець гри Юрій Савчишин забив свій другий м’яч і практично «закрив гру». Слабкою втіхою для номінальних господарів став м’яч Богдана Лопохи, який тільки констатував впевнену перемогу колективу з Хоріва.

Кращі гравці:  Богдан Лопоха  -  Юрій Савчишин