Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Ще до введення карантину та «червоної зони» суперники встигли зіграти матчі 1-го туру та здобути перші перемоги. У відповідності до своєї назви «Переможна варта» мінімально 3:2 обіграла команду «Покров», а друга команда «хлібопіків» була вдвічі сильнішою за ФК «Гірка Полонка» - 4:2. Відповідно на кону в звітній зустрічі стояли не тільки три залікових бали, але й можливість зачепитися за лідируючі позиції в турнірній таблиці «регулярки» П’ятої ліги.

Не зважаючи на похмурий напівзимовий недільний ранок суперники активно і з гарним настроєм взялися до футзаьної справи. В дебюті червоного,з огляду на форму гравців, дербі більш активними виглядали господарі. «Вартовики» з огляду на статистику перших п’яти хвилин за ударами в бік воріт лідирували з рахунком 9:1. Проте, футзал не бокс, і перемогу за кількістю набраних балів тут не присуджують. На 11-й хвилині зустрічі одна з рідких атак «хлібопіків» розгорнулася через перепас досвідченого Юрія Шаули з Назаром Личем завершилася влучним пострілом останнього – 0:1.

Ця подія практично відразу надихнула команду в зелених манішках до більш результативних дій в чисельних атаках і на останніх секундах першого тайму Тарас Вітовщик таки використав шанс під час виходу на побачення з голкіпером «теремнівців». За бойового нічийного результату команди пішли на відпочинок.

Оперативна нарада в перерві більше на користь пішла «Варті порядку», яка розпочала другий тайм з традиційного наступу. І вже за кілька миттєвостей від початку другої половини гри екс-арбітр Роман Ярмощук завершив атаку потужним пострілом і в стилі гравця «Зеніту» Артема Дзюби відсвяткував перед трибуною взяття воріт – 2:1.

Відповідь «Теремно Хліб-2» не забарилася. Ефективний ігровий дует «Лич – Шаула» миритися із невдалим для них рахунком не збирався. Спочатку Юрій відпасував під гольовий удар Назару, оформившому дубль, а за дві хвилини вже 4-й номер вивів на ударну позицію чотирнадцяту номінальних гостей – 2:3.

Остаточну крапку в гольовій справі звітного поєдинку на передостанній хвилині зробив автор другого у матчі дублю Роман Ярмощук, котрий вдало завершив комбінацію партнерів і вдруге виконав Дзюбу.

Бойова нічия 3:3 в певній мірі стала справедливим підсумком протистояння претендентів на лідерство, котрі після 2-го туру мають по чотири залікових бали і посідають в турнірній таблиці в компанії з «Tatrafan Flexible» віце-чемпіонську другу сходинку.

Кращі гравці: Назар Ярмощук – Назар Лич