Гра


0: 10

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Обидва суперники в стартовому турі нинішнього чемпіонату здобули перемоги. Досвідчений турнірний боєць АСК «Забороль» більш ніж впевнено розібрався з луцьким «Мідас-2» 6:2, а ФК «Грифон» зумів вирвати мінімальну перемогу 2:1, поступаючись у матчі з ФК «Кременець». Стартові лідери вийшли на майданчик СК «Арена Спорт» поборотися не тільки за перемогу в звітному матчі, але й спробувати зміцнити свої позиції у турнірній боротьбі за звання чемпіона Регулярної першості сезону 2021/2022.

Ворота гостей у якості воротаря-мотали захищав досвідчений Віктор Воробей, котрий разом із партнерами з перших хвилин взяв на озброєння тактику гри з п’ятим польовим гравцем. Тим більше, що досвід гри у «квадрат» в екс-гравця найтитулованішої в області «Надії» Петра Шелеста та обізнаного на футзалі Віталія Гуменюка дозволяв постійно використовувати першого номера «Забороля» у якості диригента атак.

Вже на перших хвилинах зустрічі гості довгим перепасом знайшли шпарину в захисних побудовах «льотчиків» і Вадим Симонович низом влучно відправив «селект» в дальній кут воріт. А на 7-й та 8-й хвилинах поєдинку стався бенефіс головної зірки «червоно-синіх» Петра Шелеста. Восьмий номер «Забороля» майстерно скористався нагодами для взяття воріт і оформив дубль.

Підсумок першого тайму 0:4 оформився після того, як черговий позиційний наступ гостей створив умови для того, щоб Олександр Стасюк переправляв м’яч в пороні ворота на дальній стійці. А ось всі спроби гравців ФК «Грифон» вразити порожні ворота суперника зі своєї половини майданчика після перехоплень виявилися марними.

Після короткого перепочинку команди повернулися на майданчик СК «Арена Спорт», аби продовжити сценарій першої половини дійства. Літати над майданчиком «Грифонам» — міфічним крилатим створінням, яких зображували крилатими левами з головою орла або іншого хижого птаха, не давала бригада «Воробей і Ко», яка все робила швидше і точніше за суперника.

Головними дійовими особами початку другої половини гри стали герої першого тайму. Майстерний Петро Шелест продемонстрував «фокус із шляпою», а Вадим Симонович з дальньої дистанції влучив точнісінько в кут 0:5. З переможцем все стало зрозуміло.

Хет-трик Олександра Стасюка і голи Володимира Білоуса та Ігора Динісова лише покращали статистику безумовного лідера П’ятої ліги, котрий одноосібно опанував турнірну таблицю дивізіону. А команді «Грифон», яка представляє 204 Севастопольську бригаду тактичної авіації імені Олександра Покришкіна, хочеться побажати чим швидше забути про прикру поразку та готуватися до наступних випробувань.

Кращі гравці: Станіслав Кучерявченко – Вадим Симонович