Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Після вимушеної паузи «червоної зони» в гості до луцького «Tatrafan Flexible» в рамках 2-го туру П’ятої ліги завітав ФК «Гірка Полонка». В стартових зустрічах ще на початку листопада суперники зуміли забити по два м’ячі своїм опонентам, але відчути смаку перемоги так і не зуміли. Лучани розписали бойову нічию 2:2 з олицьким «Вуд Еко Буд-2», а молоді гравці ФК «Гірка Полонка» поступилися 2:4 другій команди «хлібопіків» з обласного центру. Цей факт примушував учасників звітного поєдинку шукати щастя біля чужих воріт, аби оперативно виправити турнірну ситуацію в регулярній першості сезону 2022/2022.

Команда кращого виробника пакувальної та БОПП плівки в Україні з перших хвилин ранкового матчу пішла у наступ і Роман Власюк потужним пострілом майже впритул відкрив рахунок – 1:0. З огляду на настрій лучан здавалося, що «помаранчево-чорні» зметуть свого суперника шквалом голів, але «полоняни» збили темп і поступово вирівняли гру. Щоправда, лише до 11-ї хвилини, коли на лівому фланзі атака господарів Володимир Червеняк на швидкості відхилив корпус і невідпорно пробив у дальній кут – 2:0. Гості ж своїми шансами перед самою перервою не скористалися і за гандикапу у два пункти на користь суперника пішли на відпочинок.

По перерві перебіг подій у матчі кардинально не змінився, але «Гірка Полонка» через три хвилини після відновлення ігрового процесу таки розмочила рахунок. І допоміг гостям в цьому суперник. «Обрізка» представників луцького підприємства в середині майданчика дозволила Роману Дмитруку переправити «селект» у пороні ворота.

Пропущений м’яч спонукав «Tatrafan Flexible» до більш активних дій. Вже за хвилину активний Олександр Сергеєв відпасував на Сергія Бирука, який не схибив у гольовому епізоді – 3:1. Згодом господарі могли практично зняти питання щодо переможця, але під час розіграшу вільного з шестиметрової дуги вразити ворота «салатово-чорних» не зуміли.

В свою чергу на 22-й хвилині «полоняни» не використали подібний стандарт, а за мить замість забитого голу гості влучили в каркас воріт. Цей епізод в певній мірі вирішив долю переможного для лучан поєдинку, після якого «Tatrafan Flexible» опанував другу сходинку в турнірній таблиці із земляками команди «Теремно Хліб-2». А хлопцям з Луцького району під час тренувального процесу варто попрацювати над реалізацією гольових моментів.

Кращі гравці: Олександр Курило – Віталій Кудлюк