Гра


0: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

В стартовій грі нинішнього сезону найближчий резерв «будівельників» з Олики змогли здобути повноважне очко у бойовій нічиї з луцьким «Tatrafan Flexible» 2:2, а їх суперник з ФК «Кременець» мінімально поступився «льотчикам» 1:2. І ось, після вимушеної паузи, що була пов’язана із обмеженнями «червоної зони», на майданчик СК «Арена Спорт» вийшли колективи, які горіли бажанням здобути перемогу в 2-му турі Регулярного чемпіонату.

Першу нагоду відкрити рахунок у матчі втратили гравці «екологічної» команди, коли Станіслав Гламазда вискочив на побачення з голкіпером гостей, але переграти Романа Шрая не зумів. Так само, як і Руслан Сапегін в середині тайму двічі не влучив у дальній кут воріт ФК «Кременець» з правого флангу атаки. Свій шанс відзначитися «чорно-червоні» отримали за кілька хвилин, але перспективний стандарт завершився прямим ударом в стінку.

До самої перерви суперники обмінювалися атаками, після яких м’яч опинявся в руках воротарів, або блокувався спільними діями захисту. Та й технічний брак часто-густо ставав на заваді гольовому процесу. Тому сухий підсумок першої половини гри особливого здивування не викликав.

По перерві процес не забивання голів відновився з новими силами. Описувати всі моменти під час яких «селекту» було простіше опинитися у сітці аніж розминутися із рамкою воріт практичного сенсу немає. Суха нічия стала підсумком принципового протистояння, хоча забитий оличанами за мить після фінального свистка гол додав емоцій гравцям та бригаді арбітрів.

Кращі гравці: Трофімчук Назар – Роман Шрай