Гра


8: 9

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

 Обидві команди у минулому турі зазнали поразок і мали твердий намір покращити у звітному турі свої турнірні перспективи. Тому одразу після стартового свистка події на майданчику закрутилися як у калейдоскопі. Колективи усі наявні сили кинули в атаку цілковито знехтувавши захистом і намагалися забити якомога більше. Першими розмочити голкіпера суперників вдалося млинівцям – Андрій Приходько та Михайло Вітерук протягом 4-ї хвилини двічі засмутили Михайла Баб’юка. Проте, господарям знадобилося лише 3 хвилини, щоб відновити статус-кво – Богдан Марищук двічі вдало замикав простріли партнерів. Та команди навіть не думали про захист і продовжили по черзі завзято атакувати. На ще 2 голи у виконанні Михайла Вітерука гравці «Гранітбудексклюзиву» відповіли точними пострілами Віталія Типи та Юрія Семчука.

Перерва жодним чином не охолодила гарячі голови і після свистка про початок другого тайму голепад продовжився. Протягом 2-х хвилин «Атлетіку» вдалося відірватися на 3 голи, відзначилися Андрій Приходько, Едуард Хрипа та невгамовний Михайло Вітерук. Втім, господарі не мали наміру здаватися навіть за такого рахунку і поволі скорочували відставання. Протягом п’яти хвилин Богдан Марищук, Юрій Семчук та Віталій Типа забили необхідні 3 м’ячі, проте у проміжку між цими голами Олександр Халик відзначився за гостей. «Гранітбудексклюзив» скоротив розрив у рахунку до мінімуму і мав шанси відігратися та знову пропустив після пострілу Михайла Вітерука. На останній хвилині гол у виконанні Романа Калитки дозволив господарям знову наблизитися впритул, але врятувати матч вже не вистачило часу.

«Атлетік» у бразильському стилі набирає 3 залікових бали та продовжує дихати у спину дуету лідерів, а «Гранітбудексклюзив» не зважаючи на 8 забитих голів знову зазнає поразки і зберігає прикрий «0» у колонці «Набрані очки».

Кращі гравці: Богдан Марищук – Михайло Вітерук