Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

Відроджена «Володимирівка Ветеран» зібрала весь цвіт ветеранського футзалу Волині. Це однозначно самий досвідчений колектив у всіх лігах і поки що команда Олександра Тищенка розбирається з усіма суперниками легко й невимушено. От і в зустрічі з «Новатором» у ветеранів не виникло жодних проблем. З самого початку двобою гості взяли м’яч під свій контроль і заходилися плести мереживо витончених комбінацій. Голи також не забарилися, вже в дебюті поєдинку Михайло Сомик та Юрій Дмитрук розписалися у воротах Руслана Корпоша. Ближче до завершення першого тайму Олександр Антонюк завершив ще одну шикарну багатоходівку і довів перевагу своєї команди до комфортних 3:0. «Новатор» намагався компенсувати різницю в класі виконавців швидкістю, проте велика кількість браку в передачах зводила нанівець усі зусилля колективу зі Смоляви.

По перерві ветерани зосередилися на контролі м’яча і не надто прагнули забити ще, проте кілька небезпечних моментів вони все ж створили і один з них завершив точним ударом Андрій Главацький. Лише наприкінці поєдинку номінальним господарям вдалося зачепитися за м’яч та кілька разів серйозно потурбувати Сергія Подопригору. Зрештою «Новатору» вдалося й підсолодити гіркоту поразки, спочатку Олег Тучак перехопив необережний пас суперника і в дотик переправив «Select» у нижній кут, а на останній хвилині Віталій Слупачик завершив швидку контратаку.

Таким чином, «Володимирівка Ветеран» продовжує крокувати без втрат і скоріше за все посяде місце у трійці призерів за підсумками регулярного чемпіонату, а «Новатор» поки не має набраних очок, хоча вже зіграв практично з усіма топами і далі календар має бути дещо легше.

Кращі гравці: Олег Тучак – Юрій Дмитрук