Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Розпочинали зустрічі  у цей недільний ранок у Шостій лізі колективи з Несвіч та Сенкевичівки.

Команда з бувшого Горохівського району ФК «Сенкевичівка» не зовсім вдало розпочала цей Чемпіонат, програвши у стартових поєдинках, то ж саме в цей день були дуже настроєні на гру з прагненням здобути перші залікові бали.

То ж поєдинок розпочався з шквальних атак червоно-синіх, підсумком яких стали м’ячі Павла Била та Юрія Нижника вже у дебюті зустрічі. Цей стартовий нокдаун дуже вплинув на несвічівців, і вони деякий час приходили до тями після такого невдалого початку гри.

Та з плином ігрового часу номінальні господарі дещо оговталися та розпочали свої гострі атаки і зуміли таки не тільки вирівняти гру , але і сам результат забивши м’ячі, авторами яких стали Артем Берідзе та Романа Пестраковича.

Так в нічию і закінчилася перша половина гри, залишаючи все саме цікаве на другу частину «мерлезонського балету».

Другий тайм розпочався з атак футзалістів ФК «Несвіч» та швидкого м’яча Петра Гонтара, який змусив нервувати тренера сенкевичівців Дмитра Жука, який погнав свою команду вперед великими силами  та «попав у полон». Це прудкому Андрію Демському вдалося збільшити рахунок та довершити перевагу своєї команди до комфортних +2.

Далі вже почалася позиційна гра, в якій час грав на користь несвічівців, відраховуючи хвилини, які вели команду до перемоги у цій грі. Незважаючи на активність в кінці гри хлопців з Сенкевичівки, забити  вони так і не змогли, а табло зафіксувало перемогу ФК «Несвіч».

Кращі гравці: Артем Берідзе - Павло Било