Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались суперники, сусіди по турнірній таблиці. Команди розпочали чемпіонат з перемінним успіхом, як набравши, так і втративши залікові бали на початку сезону. То ж гра була як кажуть за шість очок, які кожен з колективів прагнув набрати саме у цій зустрічі.

Поєдинок стартував досить обережно. Опоненти не форсували подій, граючи за принципом «головне не пропустити, а свій м’яч ми заб’ємо завжди». Та пролітали хвилини тайму, а головного, -  забитих м’ячів глядачі так і не побачили. Ось так «на сухо» і закінчилася перша половина гри, підсумком якої стали сиротливі нулі на табло.

Друга половина змушувала команди йти вперед, для того щоб зробити поєдинок більш результативним. Це одразу вдалося хлопцям з «Гандикапу». Протягом трьох хвилин біло-сині дублем Богдана Корінецького та Олександра Хамули поставили суперника у дуже важке становище, бо при такій не дуже активній атакувальній грі,  кожен небезпечний момент був на вагу золота, то ж червоно-чорним стало важко надіятися на позитивний результат у цьому поєдинку. Гандикапівці ведучи з таким комфортним рахунком сіли у захист, та ловили опонента у швидких контратаках, намагаючись збільшити свою і так не малу перевагу.

Час летів швидко для ФК «Дубінвська», наближаючи їхніх суперників до такої бажаної та важливої перемоги, що і констатували арбітри зустрічі в кінці матчу.

Отже перемога ФК «Гандикап»,  який на останніх секундах м’ячем Володимира Яреми ще більше розвинув свою перевагу та приніс команді три залікових бали.

Кращі гравці: Владислав Сазонов - Богдан Корінецький